Etelä-Pohjanmaa, se perheen villimpi lomavalinta!

Talviloman tarjoukset

Talviloma on täällä ja ulkona puhkuvat paukkupakkaset. Etelä-Pohjanmaalta löydät sopivia lomakohteita talvisten kelien ja luonnon faneille sekä kylmyyttä karkuun haluaville perheille. Katso siis Lakeudelle -perhelomakohteiden tarjoukset alta ja ottakaa pieni irtiotto arjesta!

Ähtäri Zoo

Ähtäri Zoon hiihtoloma tarjous

Koe hiihtolomalla maagisen kaunis talvinen eläinpuisto! Ihastele lumipukuisia eläimiä ja nauti luontoretkestä. Sytytä tulet laavulle, paista makkaraa ja nauti kuppi kuumaa kaakaota. Villiinny leikkipaikassa, silittele Farmin suloisia eläimiä, rentoudu kylpylässä, ota hiihtoladusta mittaa, keilaa ja liiku luonnossa. Talviloma, jossa voitte viettää hauskaa aikaa yhdessä, rentoutua,urheilla, ihastella eläimiä, ulkoilla ja syödä hyvin – vieläpä kohtuuhintaan!

Hiihtolomapaketti sisältää:

Hotellimajoitus 2hh (1hh lisä +30€)
Aamiaiset 
Kylpylä (aamu- ja iltakylpylä)
Liput kaikille Pandataloon, kahdelle peräkkäiselle päivälle
Liput kaikille Zoohon, kahdelle peräkkäiselle päivälle
Liput kaikille Farmille, kahdelle peräkkäiselle päivälle

alk. esim. 217 €/vrk (2 aikuista + 1 lapsi 3-14v). Lisävuorokaudet alk. 102 €/vrk.

Hiihtoloman varaukset täältä tai Ähtäri zoon myyntipalvelusta p. 030 62150

Härmän Kylpylä

Härmän Kylpylän tarjoukset

Lumiloma perheelle: Perhe/ vrk Alk. 180.00€, majoitus 1-2 aikuista sekä 1-2 alle 13v lasta. Majoitus tilavassa perhehuoneistossa. Upean kylpylän ja kuntosalin vapaakäyttö. Aamiaisbuffet ja 2x 4 tunnin laskettelulippu / perhe Lapualle Simpsiön perheystävällisille rinteille kuuluvat hintaan.Voimassa niin kauan kuin lippuja ja lunta riittää. Lue lisää!

Perheloma Härmän Kylpylässä: Perhe/ vrk Alk. 165,00€ Perhe/ 2vrk Alk. 295,00€, majoitus 1-2 aikuista sekä 1-2 alle 13-v lasta. Majoitus tilavassa perhehuoneistossa. Upean Kylpylän ja kuntosalin vapaakäyttö. Aamiaisbuffet kuuluu hintaan. Voimassa 31.1.2021 saakka. Lue lisää!

PowerPark

PowerParkin ranneketarjoukset

Huvirannekkeella pääset huvipuiston aukioloaikoina kaikkiin avoinna oleviin kohteisiin pituus- ja turvarajoitusten puitteissa. Ranneke on voimassa yhden päivän kaudella 2021 ja aktivoituu käyttöön lunastamisen yhteydessä, joten voit vapaasti valita huvittelullesi sopivimman päivän! Lue lisää!

Ideapark Seinäjoki

Ideapark Seinäjoki tarjoukset

Uuden ajan elämyskeskuksessa Seinäjoen Ideaparkissa ei meno eikä meininki lopu ja paikalta löytyy lähes aina jotain uutta ja mielenkiintoista. Tutustu siis Ideaparkin liikkeiden huikeisiin tarjouksiin. Lue lisää!

Keskisen Kyläkauppa

Keskisen Kyläkaupan tarjoukset

Jo hieman pidempään Keskisen Kyläkaupalla vierailleet tietävät sen tunteen kun torstaina saapuvat Kyläkaupan uudet tarjoukset. Keskisen Kyläkauppa on täynnä huikeita elämyksiä koko perheelle mahtavien tarjousten lisäksi. Lue lisää!

Scandic Seinäjoki

Scandic Seinäjoen tarjoukset

Viihtyisä täyden palvelun hotelli Scandic Seinäjoki sijaitsee Seinäjoen keskustassa, aivan rautatieaseman lähellä. Rauhallisissa ja raikkaissa huoneissa saat hyvät yöunet. Käy siis tutustumassa ja tartu Scandicin hiihtolomatarjoukseen. Lue lisää!

Scandic Seinäjoki on viihtyisä täyden palvelun hotelli.