Etelä-Pohjanmaa, se perheen villimpi lomavalinta!

Paras syysloma vietetään Lakeuksilla

Kun suuntaat matkaan lähelle, jää syysloman viettoon enemmän aikaa! Lakeuksilla on lukuisia perhekohteita, joissa viihtyy myös takapenkin kansa. Kun vierailukohteet sijaitsevat lähellä toisiaan, voi säästyneet bensarahat laittaa hyvällä omallatunnolla vaikka kyläkaupassa shoppailuun. Vinkkinä sanottakoon, että lomailuun kannattaa varata suosiolla useampi päivä, Lakeuksilla kun riittää tekemistä.

Jos perheessänne asustaa pikkuihmisiä, Ähtäri Zoo on ihan ehdoton matkakohde. Paikan pandat ovat toki jo ihan valtakunnan julkkiksia, mutta niiden lisäksi eläinpuiston mailla elelee muun muassa ahmoja, ilveksiä, lumileopardeja ja visenttejä (se on muuten suurin Euroopassa elävä maaeläin!) Jos suuntaat syyslomalla eläinpuistoon, kannattaa hyödyntää syysloman supertarjous 11.–27.10.2019.

Eläinten ihastelun jälkeen seuraava luonteva kohde on tietenkin Tuuri, eläinpuistosta kun ajaa vain puolisen tuntia televisiostakin tuttuun Tuurin ostosparatiisiin. Tiesitkö, että Kyläkauppa Veljekset Keskinen on Suomen suurin tavaratalo ja Suomen suosituin matkailukohde? Täällä sanonta kaikille kaikkea todella pitää paikkansa, sillä shoppailun lisäksi (kun kerran käytössä on myös ne säästyneet bensarahat!) tarjolla on myös elämyksiä ja ruokaa. Perheen pienimpien viihtyvyydestä on huolehdittu hienosti, sillä lapsia varten on muun muassa seikkailurata, pelimaailma ja Suomen suurin Muumi-leikkipuisto.

Shoppailua ja hyvää ruokaa yhdistelee myös Powerparkin kauppakeskus Roadhouse, ja hurjana ässänä se vetää vielä hihasta koko kansan ihasteltavaksi James Bondin legendaarisen sukeltavan Lotus Esprit -urheiluauton elokuvasta ”007 Rakastettuni” – jossa muuten oli Roger Moore James Bondin roolissa. Roadhousesta löytyy myös monipuolisesti erilaisia herkkuja ja Brand Outlet, jossa myydään muun muassa Ivana Helsingin ja Guessin tuotteita. Tsekkaa myös Koko Perheen Aika Hauska Päivä Powerparkissa 19.10! Mitä muuta Kauhavalla tapahtuu syysloman aikaan? Lue lisää Kauhavan syyslomatarjonnasta!

Jos ylimääräistä energiaa riittää, sitä pääsee purkamaan Seinäjoella Duudsonit Activity Parkissa. Seinäjoen Activity Park on se aito ja alkuperäinen puisto. Miltä kuulostaisi esimerkiksi jättitrampoliini, parkour-rata tai skeittipuisto? Aidosta Duudson-hengestä nauttii koko perhe, tämä kun ei todellakaan ole vain lapsia varten!

Hieman perinteisempiä urheilumahdollisuuksia puolestaan tarjoaa Kuortaneen Urheiluopisto. Kiinnostaisiko vaikkapa keilailu, kanoottiajelu tai fatbike-kruisailu? Kuortane-järven rannalla treenaavat myös eliitit, joten terveellisen ruoan ääressä saatat bongailla tuttuja kasvoja.

Jos nyt alkaa jo hengästyttää, niin siirrytäänpä sitten rauhallisempiin juttuihin, eli tietysti majoitukseen. Lakeuksilla riittää valinnanvaraa siinä, mihin päänsä kallistaa. Härmän Kylpylä on ihana, perinteinen ja syystäkin jo klassikoksi muodostunut kylpylähotelli. Jos menojalkaa vipattaa, öisin voi tehdä muutakin kuin nukkua, sillä syyslomakauden avaa Arttu Wiskari.

Kauniin Lappajärven rannalla puolestaan majoitut hotelli Kivitipussa. Samalla reissulla kannattaa ehdottomasti katsastaa hauska meteoriittinäyttely. Voit varata myös perhepaketin, joka sisältää paitsi majoituksen, myös liput Ähtäri Zoohon.

Parasta mahdollista syyslomaa Lakeuksilla!