Etelä-Pohjanmaa, se perheen villimpi lomavalinta!

Lumisille lakeuksille lomailemaan!

Mitä tehtäisiin talvilomalla? Miten olisi loma Etelä-Pohjanmaalla? Tasaisilla lakeuksilla huiput syntyvät huippuhauskasta menosta! Lue mitä lakeuksilla tapahtuu talvilomaviikoilla ja nappaa ideat omannäköiseen perhelomaan!

Ähtäri Zoo

Tervetuloa lomailemaan luonnon keskelle! Ähtäri Zoossa voit tavata tuttuja ja uusia eläinystäviä meiltä ja maailmalta. Metsän asukkien lisäksi voit käydä tervehtimässä maatilan väkeä Ähtäri Zoon Farmilla.

Vietä talviloma kauniin lumisessa Ähtärissä. Tee retki luonnonkauniissa eläinpuistossa, osallistu eläinopastuksille 24.2. – 2.3. ja opi paljon uutta ihan huomaamatta, paista nuotiopaikoilla makkaraa, vaahtokarkkeja ja juo kuppi kuumaa. Eläinpuistokierroksen jälkeen on ihana pulahtaa kylpylän poreisiin ja rentoutua saunan lämmössä Hotelli Mesikämmenessä, joka sijaitsee aivan eläinpuistoa vastapäätä. Ähtärin matkailualueella voit nauttia ulkoilusta, keilata, hiihtää hyvin valaistuilla reiteillä, pyöräillä talvimaastopyörällä tai tehdä retkiä läheisille laavuille. Lue lisää Ähtäri Zoon talvilomapaketista.

Viikolla 9 (27.2.–5.3.) eläinpuistossa järjestetään eläinopastuksia, jolloin oppaat kertovat kiehtovaa tietoa Ähtärin Zoon eri asukeista. Valokeilaan pääsevät eläimet ja opastuksien aikataulut voit tarkistaa Ähtäri Zoon sivustolta. Tervetuloa oppimaan!

Kilpailuhenkisille hurjapäille Ähtärin maastossa tapahtuu Ähtäri Zoo MTB Talvimaastopyöräilytapahtuma 24. helmikuuta. Reittejä ja sarjoja on erilaisia eri tasoisille pyöräilijöille aina 10 kilometristä 50 kilometriin. Sähköpyörille oma sarja 25 ja 50 km. Mikäli oma pyörä ei mahdu matkatavaroihin, voi sellaisen myös vuokrata. Tervetuloa kilpailemaan tai ottamaan rennommin Retki-reitillä!

Yön Ähtäri Zoon läheisyydessä vietät kätevästi Hotelli Mesikämmenessä. Timo ja Tuomo Suomalaisen suunnittelema luonnonläheinen hotellirakennus kalliokäytävineen yllättää pienet kuin suuretkin majoittujat.

Ähtärin lomamatkan suunnittelun voit vaikkapa aloittaa tutustumalla talviloman tarjouksiin ja muihin lomaideoihin Ähtäri Zoon sivustolla!

Keskisen Kyläkauppa

Shoppaile, herkuttele ja viihdy Keskisen Kyläkaupassa! Täyden palvelun kyläkaupassa on liikkeitä ja palveluita jokaiseen tarpeeseen. Tavaratalossa on saatavilla huikea määrä brändituotteita, joista jokainen perheenjäsen löytää varmasti mieluisensa. Tavarapuodin huikea valikoima sisältää tuotteita jokaiseen makuun. Katso Kyläkaupan tarjoukset täältä.

Kyläkaupan palvelut eivät rajoitu ostoksiin. Alle 10-vuotiaille Kyläkaupan tiloista löytyy suuri seikkailupuisto Riemu Park, jossa voi puuhailla syrämmen kyllyydestä! Puistossa on myös alle 3-vuotiaille oma pehmustettu leikkialue, joten perheen pienimmätkään eivät jää seikkailuista paitsi. Mikäli leikitys iskee kesken ostoksien, myös tavarapuodin sisältä löytyy 3–10-vuotiaille seikkailurata AKU PARK. Molemmat puistot ovat täysin maksuttomia.

Vielä ehtii käydä ihastelemassa Kyläkaupan Jäämaailmaa. Tule katsomaan, mitä pieniä yksityiskohtia taianomainen asetelma sisältääkään. Jäämaailma on pystyssä aina 9.3. saakka.

Lomaviikon vilskeessä varmistat itsellesi ruhtinaalliset unet viettämällä yösi ylellisessä Hotelli OnnenTähdessä. Myös lemmikit ovat hotelliin tervetulleita! Jos etsitte hotelliltanne klassista tunnelmaa, Hotelli Alavus palvelee majoittujia Alavuden keskustassa.

Härmän Kylpylä

Härmän kylpylässä vietät rennon ja aktiivisen loman saman katon alla. Kylpylä sekä kattavat sisä- ja ulkoliikuntamahdollisuudet takaavat virkistävän loman koko perheelle. Vekaraviidakon kätköistä löytyvät lelut, pelit, kirjat ja muut viihdykkeet kunnon leikkejä varten!

Anssin Jussin Areenan väline- sekä liikuntatilavuokraus ovat avoinna ympäri vuoden. Lähde vaikka suksilla hiihtoladulle liukumaan, tai lumikengillä talvikävelyjuntulle tallustelemaan! Voit tutustua välinevuokraamoon sekä kuntoreitteihin Härmän Kylpylän sivuilta.

Pitkän talvipäivän jälkeen on mukava käydä pulahtamassa Härmän Kylpylän lämpimissä altaissa, loikoilla hotellihuoneessa tai miksei vaikka livahtaa hemmotteluhoitoon. Eikä hemmottelu ei rajoitu vain isoon väkeen; miten olisi lapsille oma jalka- tai kynsihoito tyylikkään lakkauksen kera?

Kylpylähotellissa kaksi alle 13-vuotiasta lasta majoittuu veloituksetta vanhemman mukana! Kylpylä ja kuntosali kuuluvat hotelliyön hintaan. Kurkkaa millaisia lomatarjouksia Härmän Kylpylästä löytyy!

PowerPark


Vaikka huvipuiston laitteet viettävätkin parhaillaan talviunta, jatkuu vilkas elämä huvivaltion sisätiloissa!

Viikolla 9 PowerParkin Palace Areenalla voi lähteä koko perheellä rallittelemaan! Sisäkartingrata on avoinna 3.–4.3. kello 11–14 välisen ajan. Perheen pienimmätkin pääsevät vauhtiin mukaan tandemauton kyydissä. Lisätietoja PowerParkin sivustolta.

Jos perheenne haluaa nauttia oman mökin rauhasta, PowerParkin alueelta löytyy erilaisia upeita mökkivaihtoehtoja isommallekin seurueelle. Osasta mökeistä myös lemmikit voivat majoittua. Lisäksi Park Hotel Härmän ja sen tyylikkäät mökkimäiset hotellihuoneet palvelevat lomakansaa entiseen tapaan. Ostokset hoituvat kätevästi RoadHousessa, jossa löydät kaikki tarvittavat palvelut vaikkapa matkamuistoille tai ruokaostoksille.