Etelä-Pohjanmaa, se perheen villimpi lomavalinta!

Lumisille lakeuksille lomailemaan!

Mitä tehtäisiin talvilomalla? Miten olisi loma Etelä-Pohjanmaalla? Tasaisilla lakeuksilla huiput syntyvät huippuhauskasta menosta! Lue mitä lakeuksilla tapahtuu talvilomaviikoilla ja nappaa ideat omannäköiseen perhelomaan!

ÄHTÄRI ZOO

Tervetuloa lomailemaan luonnon keskelle! Ähtäri Zoossa voit tavata tuttuja ja uusia eläinystäviä meiltä ja maailmalta. Metsän asukkien lisäksi voit käydä tervehtimässä maatilan väkeä Ähtäri Zoon Farmilla.

Tule viettämään kanssamme pandojen vuosijuhlapäivää 18. helmikuuta! Pandat ovat asustelleet Ähtärissä nyt 5 vuotta. Juhlapäivän kunniaksi luvassa on esimerkiksi pandaopastusta, halipanda, kasvomaalausta ja pandavisa. Lisätietoja tapahtumasta Ähtäri Zoon Facebook-sivulta.

Viikolla 9 (27.2.–5.3.) eläinpuistossa järjestetään eläinopastuksia, jolloin oppaat kertovat kiehtovaa tietoa Ähtärin Zoon eri asukeista. Valokeilaan pääsevät eläimet ja opastuksien aikataulut voit tarkistaa Ähtäri Zoon sivustolta. Tervetuloa oppimaan!

Kilpailuhenkisille hurjapäille Ähtärin maastossa tapahtuu Ähtäri Zoo MTB Talvimaastopyöräilytapahtuma 25. helmikuuta. Reittejä ja sarjoja on erilaisia eri tasoisille ja ikäisille pyöräilijöille aina 5 kilometristä 50 kilometriin. Alle 14-vuotiaat pääsevät mukaan 25 eurolla. Mikäli oma pyörä ei mahdu matkatavaroihin, voi sellaisen myös vuokrata. Osallistuminen sisältää myös kylpylän käytön Hotelli Mesikämmenessä. Tervetuloa kilpailemaan tai ottamaan rennommin Retki-reitillä!

Yön Ähtäri Zoon läheisyydessä vietät kätevästi Hotelli Mesikämmenessä. Timo ja Tuomo Suomalaisen suunnittelema luonnonläheinen hotellirakennus kalliokäytävineen yllättää pienet kuin suuretkin majoittujat.

Ähtärin lomamatkan suunnittelun voit vaikkapa aloittaa tutustumalla talviloman tarjouksiin ja muihin lomaideoihin Ähtäri Zoon sivustolla!

POWERPARK


Vaikka huvipuiston laitteet viettävätkin parhaillaan talviunta, jatkuu vilkas elämä huvivaltion sisätiloissa!

PowerParkissa tapahtuu! Meemitalon Niko, Santtu, Ella ja Helmi saapuvat lauantaina 4.3. PowerParkin Palace Areenaan! Luvassa on interaktiivinen lavashow sekä Meet & Greet-tapaamistuokio. Lisätietoja tapahtumasta ja Meemitalosta löydät PowerParkin verkkosivuilta.

Viikolla 9 PowerParkin Palace Areenalla voi lähteä koko perheellä rallittelemaan! Sisäkartingrata on avoinna 3.–4.3. kello 11–14 välisen ajan. Perheen pienimmätkin pääsevät vauhtiin mukaan tandemauton kyydissä. Lisätietoja PowerParkin sivustolta.

Jos perheenne haluaa nauttia oman mökin rauhasta, PowerParkin alueelta löytyy erilaisia upeita mökkivaihtoehtoja isommallekin seurueelle. Osasta mökeistä myös lemmikit voivat majoittua. Lisäksi Park Hotel Härmän ja sen tyylikkäät mökkimäiset hotellihuoneet palvelevat lomakansaa entiseen tapaan. Ostokset hoituvat kätevästi RoadHousessa, jossa löydät kaikki tarvittavat palvelut vaikkapa matkamuistoille tai ruokaostoksille.  

KESKISEN KYLÄKAUPPA

Shoppaile, herkuttele ja viihdy Keskisen Kyläkaupassa! Täyden palvelun kyläkaupassa on liikkeitä ja palveluita jokaiseen tarpeeseen. Tavaratalossa on saatavilla huikea määrä brändituotteita, joista jokainen perheenjäsen löytää varmasti mieluisensa. Miltä kuulostaisi vaikkapa Suomen suurin fanituotevalikoima muun muassa peleistä, sarjoista ja elokuvista kiinnostuneille?

Kyläkaupan palvelut eivät rajoitu ostoksiin. Alle 10-vuotiaille Kyläkaupan tiloista löytyy suuri seikkailupuisto Riemu Park, jossa voi puuhailla syrämmen kyllyydestä! Puistossa on myös alle 3-vuotiaille oma pehmustettu leikkialue, joten perheen pienimmätkään eivät jää seikkailuista paitsi. Mikäli leikitys iskee kesken ostoksien, myös tavarapuodin sisältä löytyy 3–10-vuotiaille seikkailurata AKU PARK. Molemmat puistot ovat täysin maksuttomia!

Vielä ehtii käydä ihastelemassa Kyläkaupan Jäämaailmaa! Tule katsomaan, mitä pieniä yksityiskohtia taianomainen asetelma sisältääkään. Jäämaailma on pystyssä aina 28.2. asti. Muistathan ottaa paljon kuvia!
Kyläkaupan pihalla pimeitä talvi-iltoja valaisee 5.3. saakka OnnenSillan valopolku. Polun valot syttyvät joka päivä kello 6–10 ja 15–23.

Lomaviikon vilskeessä varmistat itsellesi ruhtinaalliset unet viettämällä yösi ylellisessä Hotelli OnnenTähdessä. Myös lemmikit ovat hotelliin tervetulleita! Jos etsitte hotelliltanne klassista tunnelmaa, Hotelli Alavus palvelee majoittujia Alavuden keskustassa.

IDEAPARK SEINÄJOKI

Ideapark Seinäjoen seitsemään hehtaariin mahtuu yli 100 liikettä! Laajasta valikoimasta löydät paljon tuttuja sekä uusia liikkeitä. Kauppakeskuksen suuresta koosta huolimatta lasten kanssa liikkuminen on Ideaparkissa helppoa. Kun nälkä yllättää, yllättää myös ravintoloiden runsas valikoima. Ideaparkissa ei kukaan jää nälkäiseksi!


Satoi tai paistoi, Ideaparkin tiloissa majaileva sisäaktiviteettipuisto tarjoaa vauhtia ja riemua! Puistossa hulluttelemaan pääsee koko perhe vauvasta vaariin. Tervemenoa liikkumaan!

Ideaparkissa on myös näyttävä viihdekeskus. Upeisiin tiloihin mahtuvat loistava hohtokeilausrata, arcade-pelejä, elämysgolf sekä pakohuoneet.

Löytyykö perheestänne autofaneja? Seinäjoen Ideaparkissa järjestetään 18.2. eDrift-tapahtuma, jossa Suomen kärkikuljettajat kilpailevat mallinnetulla Ideapark Drift & Truckshow -drifting radalla ajosimulaattorin voimin. Myös yleisö pääsee testaamaan, millaista ajo simulaattorilla on, sekä osoittamaan ajotaitonsa muiden erilaisten ajopelien parissa.

Seinäjoella majoittuessa lapsiperheitä palvelee muun muassa keskustassa sijaitseva hotelli Scandic Seinäjoki.

HÄRMÄN KYLPYLÄ

Härmän kylpylässä vietät rennon ja aktiivisen loman saman katon alla. Kylpylä sekä kattavat sisä- ja ulkoliikuntamahdollisuudet takaavat virkistävän loman koko perheelle. Vekaraviidakon kätköistä löytyvät lelut, pelit, kirjat ja muut viihdykkeet kunnon leikkejä varten!

Laskiaisen kunniaksi Härmän Kylpylän alueella järjestetään koko perheen pulkkamäkitapahtuma 21. helmikuuta kello 18–20! Pulkkailun lisäksi luvassa on makkaraa ja mehua, talutusratsastusta sekä kylpylän oman asukin, Nippe Norsun vierailu! Jos oma pulkka jäi kotiin, voi sellaisen vuokrata myös Anssin Jussin Areenan välinevuokraamosta.

Anssin Jussin Areenan väline- sekä liikuntatilavuokraus ovat avoinna ympäri vuoden. Lähde vaikka suksilla hiihtoladulle liukumaan, tai lumikengillä talvikävelyjuntulle tallustelemaan! Voit tutustua välinevuokraamoon sekä kuntoreitteihin Härmän Kylpylän sivuilta.

Pitkän talvipäivän jälkeen on mukava käydä pulahtamassa Härmän Kylpylän lämpimissä altaissa, loikoilla hotellihuoneessa tai miksei vaikka livahtaa hemmotteluhoitoon. Eikä hemmottelu ei rajoitu vain isoon väkeen; miten olisi lapsille oma jalka- tai kynsihoito tyylikkään lakkauksen kera?

Kylpylähotellissa kaksi alle 13-vuotiasta lasta majoittuu veloituksetta vanhemman mukana! Kylpylä ja kuntosali kuuluvat hotelliyön hintaan. Kurkkaa millaisia lomatarjouksia Härmän Kylpylästä löytyy!