Etelä-Pohjanmaa, se perheen villimpi lomavalinta!

Lakeuksilla kesä päätetään räjäyttävästi

Kaikkien aikojen kesä vetelee viimeisiään ja on aika toivottaa tervetulleiksi syksyn tuulet ja puuhat kaikissa väreissään. Sitä ennen kuitenkin juhlitaan ja kiitetään kaikkia lakeuksilla vierailleita kuluneesta kesäkaudesta. Tähän postaukseen listaamme tulevien viikonloppujen tärpit Etelä-Pohjanmaan Lakeudelle-kohteissa. Muistutamme vielä, että iltojen pimetessä ihmiselle saattaa ilmetä akuutti tarve pienelle arjen irtiotolle. Onneksi siihenkin löytyy Lakeuksilta apua.

PowerPark Horse Show 26.-29.8.2021

Alahärmän PowerParkissa kilpailtava PowerPark Horse Show tarjoaa Suomessa ainutlaatuisen kilpailumiljöön huvivaltion upeissa puitteissa. Kilpailujen ohessa on esimerkiksi mahdollista piipahtaa huvipuiston pyörteisiin, rentoutua ravintolapalveluiden äärellä tai käydä kokeilemassa vauhdin huumaa karting-radalla. Viihtyvyyden takaa myös Finland Horse Show:n monipuolinen koko perheen väliaikaohjelma sekä tarjouksia ja mielenkiintoisia tuotteita täynnä oleva expoalue.

Suomen luonnon päivä Ähtäri Zoossa 28.8.2021

Suomen luontoa juhlitaan Ähtärin eläinten kanssa Suomen luonnon päivänä lauantaina 28.8.2021. Eläinpuiston intendentti Marko Haapakoski jakaa makkaroita Hirvilaavulla 100 ensimmäiselle. Pitkin päivää järjestetään eläinopastuksia, jolloin voi syventyä muun muassa karhujen, ahmojen tai ilvesten sielunelämään. Illan hämärtyessä seikkaillaan lepakkokierroksella. Ähtäri Zoo kutsuu kaikki eläinpuiston vieraat mukaan Suomen Ladun Nuku yö ulkona -haasteeseen tarjoamalla kaikille ilmaisen telttapaikan Ähtäri Zoo Campingissä.

Ideaparkin Venetsialaisissa juhlitaan Huviparkin päättäjäisiä 28.8.2021

Seinäjoen Ideapark pistää bileet pystyyn vielä kerran ennen Huviparkin vetäytymistä talviunille. Musiikkitarjonnasta vastaa Elonkerjuu, Antti Ketonen sekä Roope Salminen ja Koirat. Yläilmoihin kaipaavat voivat kivuta helikopterin kyytiin ja ilta huipentuu ilotulitukseen.

Huvikauden päättäjäiset PowerParkissa 4.9.2021

Huvivaltio julistaa kesän päättyneeksi lauantain 4.9. spektaakkelimaisen huvipuistopäivän myötä. Iltamyöhään jatkuvat päättäjäiset valaisevat puiston laitteet upeilla väreillä ja omia kauhukertoimia pääsee testaamaan suositussa Kauhukylässä. Keskusaukiolla nähdään tuliesityksiä ja jokainen pääsee tankkaamaan laitehuvittelua sielunsa kyllyydestä. Illan kruunaa maailmanluokan ilotulitus, joka valaisee taivaan huvivaltion yllä.

Ratkaisut akuuttiin lomanälkään: tsekkaa syksyn tärpit!

Ähtäri Zoon syksyn SUPERviikonloput

Syksy ja SUPERviikonloput ❤️! SUPERviikonloput tarjoaa tekemistä jokaiseen makuun ja extra paljon! Touhua löytyy niin perheen seikkailun nälkäisille, luontoa rakastaville kuin rentoutumisen ystävillekin. Ja jotta irtiotto arjesta ei tuntuisi pikajuoksijoiden harjoitusleiriltä, suosittelemmekin varaamaan 2 yön paketin. Tervetuloa viettämään hauskaa SUPERViikonloppua!

Varattavat viikonloput:
3.-5.9.
10.-12.9.
17.-19.9.
24.-26.9.
1.-3.10.

Lue lisää Ähtäri Zoon sivuilta.

Syyslomanen hotelli Kivitipussa Lappajärvellä

SYYSLOMANEN 2 vrk
alk. 119 €/hlö
Sis. majoitus 2hh, 2 x aamiainen, 2 x päivällinen, sauna- ja allasosaston sekä kuntosalin käyttö.
1 hh lisä 30 €/vrk.

Tarjous on voimassa arkisin 30.9.2021 saakka.

Lue lisää Hotelli Kivitipun sivuilta.

Syksyn hotelliale Scandic Hotellissa

Erikoistarjous on nyt myynnissä netissä koodilla SYKSY tiistaihin 31.8. asti. Tarjoushinnat joustavalla muutosoikeudella ovat voimassa Scandicin hotelli- ja kylpyläkohteissa Suomessa 3.9.2021–9.1.2022. Mukana myös syysloma ja joulu!

Lue lisää Scandic Hotellin sivuilta.

Keleistä riippumatta – Keskisen kyläkaupan sisäleikkipuistot

Oli keli mikä tahansa, aina on hyvä hetki toteuttaa pieni shoppailureissu! Keskisen kyläkaupalla lapset ilahtuvat Suomen suurimmasta ilmaisesta sisäseikkailupuistosta Riemu Parkista, jossa saa leikkiä joka päivä ilman aikarajaa. Tavarapuodin puolella shoppailun lomassa voi karata leikkimään Aku Parkiin, jossa aikuisetkin saavat pienen hengähdyshetken vaikka kahvikupin ääressä.

Suuntaa viikonlopuksi kylpylän lämpöön Härmään

Härmän kylpylän altaat ovat lasten ikisuosikki. Loiskimisen vastapainoksi tenavat voivat seikkailla Nippe-norsun malliin Vekaraviidakossa ja puuhailla pihapiirin leikeissä.

Irtiotto liikkuen Kuortaneen Urheiluopistolla

Syksyn viileät kelit antavat luvan hikoiluun ja hauskanpitoon. Mitä jos perheen kanssa karkaisi viikonlopuksi Kuortaneelle ja haastaisi koko porukan sulkapallomatsiin tai syksyiseen frisbeegolf-turnaukseen?