Etelä-Pohjanmaa, se perheen villimpi lomavalinta!

Lakeudelle – Hiihtoloma 2020!

Hiihtoloma - Talviloma Etelä-Pohjanmaalla Lakeudelle 2020

Hiihtoloma (tai talviloma) on täällä taas!

Lakeudelta eli Etelä-Pohjanmaalta löytyy huikea määrä erilaisia lomakohteita Hiihtoloman viettoon koko perheelle ja mikä parasta. Kohteet sijaitsevat vain kivenheiton päässä toisistaan!

Miltä kuulostaisi esimerkiksi Talvirieha, Duudsonmainen yöleiri, tubetapahtuma, pandojen vuosipäivä, liikuntaa ja perinteinen laskiaispäivän pulkkamäkitapahtuma? Aika hyvältä vai mitä? 🙂

Lue alta parhaat lomavinkit (ja tsekkaa tapahtumat) huikean hiihtoloman viettoon.

Powerpark – Talvirieha 29.2.2020

Powerparkin Talvirieha 2020

Powerparkin Talvirieha on koko perheen hiihtoloman kohokohta! Perinteinen talvirieha tulee taas la 29.2.2020, jolloin Härmässä nähdään huikeita esiintyjiä niin lasten kuin tietenkin vanhempien iloksi.

Paikalla nähdään liuta lasten kestosuosikkeja kuten räyhäkäs hevibändi Hevisaurus sekä Iki-ihanat muumihahmot Muumipeikko ja Pikku Myy. Paikalla esiintyvät myös huikeat vuonna 2018 America’s Got Talent -ohjelmasta tuttu Vatsastapuhuja Sari Aalto sekä Suomen yksi suosituimmista vloggaajista Eeddspeaks eli Eetu Pesonen!

Tämän kaiken lisäksi nähtävää, elämyksiä ja aktiviteettia riittää PowerParkin viihtyisistä sisätiloissa Palace Areenassa! Areenasta löytyy mm temppurata, erilaisia lasten huvipuistolaiteita ja muita perheen pienimmille suunnattuja aktiviteetteja sekä tietenkin huikea 5D-elokuvateatteri! Koko päivän kruunaa tietysti hyvä lounas. Palacessa on katettuna herkullinen buffet aikuiseen kuin vaativammankin muksun makuun.

Ideapark Seinäjoki – Tubettajia, Peppi Pitkätossu ja Ryhmä Hau Show

Ideapark Seinäjoki ilmakuva yö

Suositut tubettajat Seinäjoen Ideaparkissa la 22.2! Karoliina Tuominen, Jaakko Parkkali ja Tume. Päivän ohjelma alkaa kello 14.00. Houstina toimii Radio Loopin huumorimimmi Karoliina Tuominen. Luvassa on Tube Trivia (n.20min), Karoliinan Grilli (n.20min) sekä tietenkin Meet & Greet (n.120min)

Ke 26.2 klo 12-18 Peppi Pitkätossu kauppakeskuksessa. Luvassa mm. Pepin voimajumppaa.

La 29.2 Ryhmä Hau show saapuu Ideapark Seinäjokeen!

Kyläkauppa Veljekset Keskinen – Monipuolista hiihtoloma meininkiä!

Kyläkaupalla tapahtuu ympäri vuoden ja hiihtoloma ei ole poikkeus. Maailmankuulu hiihtäjä Juha Mieto vierailee Kyläkaupan terveysosastolla 22.2. Samana päivänä Kyläkaupalla on magiaa Taikuri Jarin Taikashow klo 13 ja 16 leluosastolla.

Wasaline järjestää Kyläkaupalla hiihtolomien kunniaksi Wennin Meriseikkailun 29.2, jossa jokaisella lapsella on mahdollisuus saavuuttaa arvostettu ”Kunniapyöriäisen” arvonimi! Samana päivänä Kyläkaupalla, Pikkulin Laululeikkishow on iloinen ja mukaansatempaava esitys. Shown tähti on tietysti Pikku Kakkosesta tuttu Pikkuli itse – hurmaava pieni lintu, joka seikkailee television lisäksi mobiilipeleissä, kirjoissa sekä erilaisissa oppimisympäristöissä.

Duudsonit Activity Park Seinäjoki Tramppa- ja hiihtoloma yöleiri

Lakeudelle Duudsonit Activity Park Seinäjoki Tramppa Yöleiri

*LOPPUUNMYYTY*

Duudsonit Activity Park Seinäjoki tarjoaa Duudsonmaista temppuilua hiihtoloman yöleireillä. Yö kauppakeskuksessa ja koko puisto yksityiskäytössä loistavien ohjaajien johdolla. Tätä ei kannata missata! Hiihtoloma leirit vietettään 21.-22.2.2020 sekä 28.-29.2.2020

Hiihtolomalla pompitaan myös tramppa -yöleirillä 24.-25.2.2020. Leirin ohjaa Iida Mäenpää apunaan Tampereen trampoliini -voimistelijoiden ohjaajat.

Ähtäri Zoo – Pandat eivät nuku talviunta!

Lakeudelle Ähtäri Zoo Pyry Panda syömässä bambua

Muista pysähtyä Farmilla kello 12.00, jolloin Piika ruokkii tilan eläimet. Hiihtoloman ohjelmaan kuuluu myös mielenkiintoisia eläininfoja!

Päivän päätteeksi Hotelli Mesikämmenessä nautitaan A la Carte ruokaa klo 17-22 sekä vietään burgerperjantaita ja bliniviikkoja. Mesikämmenen Kylpylä on avoinna klo 8-10 ja 15-21. Lue tarkemmat tiedot

Tsekkaa myös Ähtäri Zoon talvipaketti!

Härmän Kylpylä – Polskintaa ja pulkkailua Nippe Norsun malliin!

lakeudelle Härmän kylpylä lapsi nauttimassa vedestä

Härmän Kylpylässä nautitaan Talvilomallakin +32 asteisestä vedestä kylpylän puolella polskien! Anssin Jussin Areenalla temmeltäessä eivät lenkkaritkaan kastu. Talvilomalle voit varata vaikka oman sulkapallovuoron. Ravintolassa herkutellaan joka päivä lähiruokaa joko noutopöydästä tai a’la carte -annoksina, myös Kotipizza palvelee. Tanssin ystäviä hemmotellaan tansseilla kuutena iltana viikossa.

Nippe Norsun pulkkamäkitapahtuma lasketaan 25.2 laskiaistiistaina. Luvassa hauskaa yhdessäoloa koko perheen kanssa, poniajelua, palokunnan kalustoesittely ym.

Huippusuositut Vesihilebileet saapuvat jälleen talvilomalaisten iloksi pe 28.2 klo 21-24.00. Koko perheen bileisiin on vapaa pääsy kaikille (ilman uintimaksua). Luvassa on valoja, suosittu ja uudistunut vesirata, kilpailu ja musiikkia.

Kuortaneen Urheiluopisto

Kuortaneen Urheiluopisto hiihtoloma

Eppusporttis -liikuntaleiri sporttaillaan hiihtolomalla 25.-27.2.2020 Kuortaneen Urheiluopiston Eppusporttis on täynnä tekemistä 7-15 -vuotiaille tytöille ja pojille! (Oma ryhmä 13-15 vuotiaille)

Liikuntaleirillä voit kokea vaikka mitä!

Lajikokeilussa mm:

  • Hankifutis
  • Lumikisailut pulkkamäessä
  • Draamapaja: Vuorovaikutustaidot
  • Luistelupelit ja -leikit
  • Pehmislentopallo
  • Seinäkiipeily
  • Kinball