Etelä-Pohjanmaa, se perheen villimpi lomavalinta!

Hyviä uutisia Lakeudelta: Powerpark avataan turvallisesti huomenna 6.6!

Lakeudelle powerpark hurjaa menoa junker vuoristoradassa

Huvikausi voi alkaa

PowerPark iloisena tiedottaa: vuoden 2020 huvikausi alkaa lauantaina 6.6.2020. PowerPark haluaa tänäkin kesänä tarjota kaikille huvittelijoille hulvattoman, mutta ennen kaikkea turvallisen huvipuistokokemuksen. Etelä-Pohjanmaan lakeuksien kansallismaisemien keskellä kohoava huvipuisto on tunnettu laajasta huvittelualasta, tinkimättömästä siisteydestä sekä tietysti monipuolisesta huvittelutarjonnasta koko perheelle

PowerParkiin otetaan sisään tänä kesänä kerrallaan korkeintaan 40% huvipuiston maksimikapasiteetista. Jotta väkimäärää voidaan sujuvasti rajoittaa, Powerpark ottaa käyttöön huvittelupäivän varausjärjestelmän, jonka kautta jokaisen huvittelijan tulee varata huvittelupäivä ennakkoon.

PowerParkin laajalle levittynyt ja viihtyisä huvipuistoalue on suureksi eduksi tällaisina aikoina, sillä sijoittamalla palveluita ja istumapaikkoja eripuolille puistoa, pystymme välttämään myös väen liiallista pakkautumista. Yhdessä toimimalla oikein sekä noudattamalla annettuja rajoituksia ja ohjeistuksia voimme taata kaikille huvittelijoille ja työntekijöille turvallisen huvipuistopäivän, joten pidäthän huolta, että pidät riittävän turvavälin toisiin asiakkaisiin.

Käsienpesupisteitä lisätään eripuolille aluetta ja jokaisen laitteen sisään- ja uloskäynneille tuodaan näkyvästi käsidesipisteet. PowerParkin puhtaanapito-osasto toimii tuplateholla ja pitää jatkuvasti huolta laitteiden, ravintoloiden ja muiden puiston alueiden puhtaudesta sekä riittävästä desinfioinnista.

Mikäli tunnet itsesi kipeäksi ja olet varannut tsellesi huvipuistopäivän, peruthan varauksesi mahdollisimman pian. Varauksen voi perua myös viime tinkaan vielä saman päivän aamuna.

Lue lisää ja varaa huvittelupäiväsi täältä!