Etelä-Pohjanmaa, se perheen villimpi lomavalinta!

Hyviä uutisia Lakeudelta: Miljoona Tivoli ILMAISEKSI kaikille suomalaisille, Sirkus Tähti saapuu kyläkaupalle ja Riemu Park on jälleen avoinna!

Keskisen Kyläkaupalla tapahtuu jälleen isosti ja koko perheelle on luvassa huikeaa ohjelmaa ihan vauvasta vaariin!

Luvassa on 52 päivää iloa ja riemua Miljoona Tivolissa Keskisen Kyläkaupalla. Miljoona Tivoli koostuu Tivoli Sariolan kaikista laitteista. Normaalisti rannekkeen hinta Tivoli Sariolaan on 32 euroa, joten se summa jää siis jokaiselta perheenjäseneltä käytettäväksi kaikkeen muuhun kivaan.

Myös Suomen suurin ilmainen sisäseikkailupuisto Riemu Park on jälleen auki! Riemu park on auki viikon jokaisena päivänä 10-20, täysin ilman aikarajoituksia. Sisäseikkailupuisto on tarkoitettu perheen pienimmille eli alle 12 -vuotialle lapsille.

Riemu Park on jokaisen leikki-ikäisen unelma. Se tarjoaa lapsille seikkailupuiston täydeltä puuhaa: useita erilaisia liukumäkiä, trampoliineja, monipelikenttä, pallokanuunat, pallomeri, verkkoja, putkia ja erilaisia siltoja kiipeiltäväksi, erillinen kiipeilyseinä ja paljon muuta. Myös perheen pienimmille eli alle 3-vuotiaille on oma aidattu ja pehmustettu leikkialue, jossa taaperot pääsevät kiipeilemään, laskemaan ja leikkimään rauhassa ja turvallisesti.

Sirkus Tähti saapuu Tuuriin 12.-18.6.2020 ja näytöksiä on joka päivä useita – seitsemän päivän aikana yhteensä 24. Näytös soveltuu koko perheelle ja sen kesto on noin 2 tuntia, sisältäen väliajan.

Sirkus Tähdessä nähdään sekä kansainvälisiä että suomalaisia artisteja, henkilökuntaa on yhteensä yhdeksästä eri maasta. Ohjelmassa on muun muassa klovneja, kuolemanpyörä, taikuutta, kuutioakrobatiaa, ilma-akrobatiaa, hulavannenumero ja paljon muuta.

Lue lisää ja tutustu Kyläkauppaan: https://tuuri.fi/