Etelä-Pohjanmaa, se perheen villimpi lomavalinta!

Hyviä uutisia Lakeudelta: Härmän Kylpylä on auennut!

lakeudelle Härmän kylpylä lapsi nauttimassa vedestä

Keskellä Lakeuksia, vilkkaan valtatien varrella sijaitsee Etelä-Pohjanmaan komein kylpylähotelli, Härmän Kylpylä. Tervetuloa polskuttelemaan!

Kylpylä on avoinna 1.6.2020 alkaen seuraavasti: ma-pe klo 13 – 21, la klo 12 – 20 ja su klo 10 – 18. Kylpylään pääsee kerrallaan 50 henkilöä kahden tunnin välein. Kylpyaikaa on 90min, 30min aikaa poistumiselle. Tämän 30min aikana myös siivoamme kylpylä- ja saunaosastoa.

Härmän Kylpylästä löytyy perheen jokaiselle jäsenelle tekemistä: Kylpylän riemut, hemmottelua, liikuntaa ja hyvää ruokaa. Ulkoalueelle pääsee koko perhe vaikka pelaamaan Frisbeegolfia. Oikea golfkenttäkin löytyy samasta pihapiiristä. Härmä Golf & Academyn 9-reikäinen kenttä kutsuu pelaamaan uudestaan ja uudestaan. Mikäli tuota myyttistä greencardia ei ole hallussa pääsee taitoja kokeilemaan joko rangelle tai par-3 radalle ihan omatoimisesti. Hemmotteluhoitoja löytyy niin kosmetologeilta kuin hierojiltakin.

Härmän Kylpylä on myös siitä kiva, että perhehuoneita riittää. Lapset saavat nukkua omassa huoneessa ja vanhemmat omassa. Toiminnan käynnistyessä jälleen Härmän Kylpylä toimii turvallisesti, vastuullisesti ja noudattaen viranomaisohjeita mm. hygieniasta ja turvaväleistä.