Etelä-Pohjanmaa, se perheen villimpi lomavalinta!

Hyviä uutisia Lakeudelta: Ähtäri Zoo aukeaa tänään 1.6!

Lakeudelle Ähtäri Zoo Pyry Panda syömässä bambua

Ähtärin luonnonmukainen Eläinpuisto kutsuu retkeilijää

Ähtäri Zoo tarjoaa ainutlaatuisen luontokokemuksen koko perheelle. Eläinpuiston metsäisillä poluilla on mukava patikoida perheen pienimpienkin kanssa, samalla voitte tutustua turvallisesti koko alueen eläinkirjoon.

Matkan varrelta löydätte tulentekopaikkoja, jossa voitte levähtää hetkeksi koko poppoon kera ja paistaa vaikka muutaman makkaran siinä sivussa. Kaakolammen Kahvio sijaitsee noin kierroksen puolivälissä ja sieltä on saatavilla niin suolaista kuin makeaa herkkua, isoon ja pieneen nälkään.

Puistokierros koostuu kolmesta erilaisesta kohteesta, Pandatalosta, Eläinpuistosta ja Farmista. Kierroksen aloittaa käynti suloisten pandojen luona. Ovatpa isopandat Lumi ja Pyry sitten loikoilemassa mukavissa sisätiloissaan tai temmeltämässä laajoissa ulkotarhoissaan, ovat he aina katsojan näkösällä. Pandatalo on maailmassa yksi ainutlaatuisimpia, sillä avaraa katselutilaa on paljon. Vierailijoiden lisäksi myös Lumi ja Pyry ovat viihtyneet talossaan hyvin. Päivät kuluvat leikkien, syöden ja leväten. Siinä meillä ihmisilläkin on oppimista!

Kotieläintila, eli Farmi, vie kävijän aikamatkalle 1900 -luvun alun maalaistaloon ja pihapiiriin. Tallissa hevosten seurassa naukaisevat kissat ja vaativat leikkimään, lampailla on sana sanottavana joka asiaan. Navetassa asustavat mm. lapinlehmä ja kyyttö sekä vekkulit vuohet. Vuohien lempipuuhaa on emännän ja piikojen jekuttaminen, eivätkä ideat tunnu loppuvan kesken.