Etelä-Pohjanmaa, se perheen villimpi lomavalinta!

Hurja kesäpäivä PowerParkissa

Alahärmässä sijaitseva PowerPark nousi Suomen huvipuistojen kärkikahinoihin 2010-luvulla, ja on lunastanut paikkansa. Huvivaltioksi itseään tituleeraava puisto on hulppea kokonaisuus aktiviteetteja, elämyksiä ja kokemuksia, ja puistossa vierähtää päivä jos toinenkin. Ulko-kartingradan kupeeseen alun perin rakentunut puisto käsittää nyt huvilaitteiden lisäksi 5D-elokuvateatterin, sisäkartingradan, ratsastuskeskuksen ja koiraparkin, lasten Satumaan, minigolfin, hyvinvointipalveluita, majoitusta sekä kattavan tarjonnan erilaisia ravintoloita. Mistäs sitä aloittaisi?

Poikkeuksellisen kesän 2020 ajan huvittelupäivä varataan verkosta ennakkoon. Huvipuistolle kävijöiden turvallisuus ja hygienia on ensisijaista, ja ennakkovarauksella varmistetaan pääsy huvipuistoon, kun sisään otetaan rajattu määrä kävijöitä. PowerParkissa myös pinta-alaa riittää joten hurvittelijat pääsevät nauttimaan päivästä väljästi. Laitteita ja vaunuja ei lastata täyteen vaan turvaväleistä huolehditaan, samoin kuin hygieniasta desinfioimalla istuimet ja vaunut useasti päivän aikana. Mieli on levollinen, paitsi vuoristoradassa!

Ja niitähän riittää. PowerParkiin avattiin jo kahdeksas vuoristorata, joita löytyykin moneen makuun. Hurja Pitts Special on vuoden 2020 uutuus, ja mikäli vauhdikas Junker on mieleen, tulee pitämään varmasti tästäkin! Perinteisemmän vuoristoradan ystäville löytyy edelleen klassinen puuvuoristorata Thunderbird ja ja perheen pienet vuoristoratafanit nauttivat Mine Trainin kyydistä. Korkeuksiin pääsee myös rauhallisemmalla kyydillä, jos haluaa nähdä maisemia, sillä upea maailmanpyörä Giant Wheel tarjoaa henkeäsälpaavat (ja tasaiset!) näkymät Pohjanmaan lakeudelle. Kaikenkaikkiaan yli 40 huvipuistolaitetta varmistavat että välillä jännittää, välillä riehaannuttaa ja ison osan ajasta tekee mieli kiljua iloisesti! Aikuisenakin!

Powerparkin lähiympäristössä on runsaasti erilaista majoitusta, halusi sitten mökkeihin tai hotelliin. Vierailua kannattaakin miettiä heti muutamaksi päiväksi, sillä huvipuiston lisäksi tarjolla on ratsastusretkiä ihanilla varmajalkaisilla islanninhevosilla, joille aloittelijakin uskaltaa mukaan. Vauhtihirmut nauttivat karting-radalla vauhdin hurmasta, joko sisällä tai ulkona. Ja kun vauhdin huuma on koettu, malttaa keskittyä myös minigolfiin.

Kun nälkä yllättää ja poppari ja hattara eivät ole enää vaihtoehto, on vaikean valinnan aika. Ruokailumahdollisuuksia on aina pizzabuffetista ala carteen. Huvipuiston sisällä sijaitsevat Canyon Steak House, Skaala Restaurant sekä Kwai Bridge Restaurant. Heti ulkopuolelta löytyy Park Hotel Härmä restaurantin upea ravintola sekä viihtyisä Crocodile Pool-terassi. Pienen kävelymatkan päästä löytyy Road House, jossa voi pysähtyä jo vaikka tullessa tai lähtiessä – syötävää on monenlaista. Varmaa on että nälässä ei Powerparkissa tarvitse kärvistellä – ja jälkkäriksi löytyy vaikkapa jätskiä, tai metrilakua tai visiitti vanhaan kunnon karkkikauppaan!

Powerparkiin voi saapua oman auton lisäksi helposti myös junalla, sillä kesäisin Härmässä pysähtyy juna josta huvipuisto kyyditsee matkaajat suoraan puiston tiluksille. Kaiken kaikkiaan Powerpark vakuuttaa perhelomakohteena. Kävijä on huomioitu kokonaisvaltaisesti ja huvivaltiossa voi viettää monta päivää – ja vielä ei ole ehditty edes tutkia mitä muuta mahtavalla Härmän seudulla ja Kauhavalla on tarjota!

Osallistu arvontaan ja voit voittaa kaksi elämysranneketta PowerParkkiin!

Kerro meille oletko käynyt PowerParkissa ja voit voittaa kaksi (2) elämysranneketta PowerParkkiin. Palkinto arvontaan kaikkien vastanneiden kesken. Kilpailuaika 8.7.-15.7.2020. Palkinto arvotaan keskiviikkona 15.7. kello 12.00. Lue kilpailun säännöt täältä!

Kilpailu on päättynyt. Kiitoksia kaikille osallistuneille! Voitto ilmoitetaan sähköpostin tai puhelimen välityksellä.