Etelä-Pohjanmaa, se perheen villimpi lomavalinta!

Härmän Kylpylä – todellinen kylpyläkokemus keskellä lakeuksia

Kauhavan Ylihärmässä sijaitseva Härmän Kylpylä on monien mielessä kuntokeskus tai kotoisasti Kuntsari. Laadukasta kuntokeskuspalvelua tarjoava yritys on kuitenkin paljon muutakin, ja palvelukokonaisuuden sydän on kylpylä. Saavu siis Härmään ja ihastu! Ja helppohan tänne on tullakin – verrattain lyhyt matka esimerkiksi Vaasasta, Kokkolasta ja Seinäjoelta tekee Härmän kylpylästä sijainniltaan verrattoman. Naapuripitäjän huvipuisto houkuttelee kävijöitä kauempaakin ja kylpylä tarjoaa paitsi loistavan majoituksen, myös syyn jäädä pidempään.

Härmän Kylpylä on viime vuosina remontoinut tilojaan. Aulaa, ravintolatilaa ja kahvilaa on uudistettu hyvällä maulla, ja viihtyisät tilat houkuttelevat istumaan ja hengähtämään. Parkkitilaa on ulkona runsaasti, ja sisään astuessa mielen valtaa jo rauha. Aulatilan helmi on Cafe Junki, josta saa niin suolaiset kuin makeat pienet syötävät, vohvelit, kahvit ja cocktailit, ja pizzavalikoimasta vastaa Kotipizza. Muitakin ruokavaihtoehtoja kylpylästä löytyy. Á la carte Riihi on tunnelmallinen tila jonka mustavalkoiset vanhat valokuvat esittävät Härmän historiaa, ja laittavat miettimään tarinoita niiden taustalla. Riihi on erillinen tila muusta ruokasalista ja aamiais- ja lounasbuffetista, ja intiimi mutta silti kotoisa sali mahdollistaa myös yksityistilaisuudet. Härmän Kylpylän tiloista löytyy vielä kabinetti, joka taipuu esimerkiksi kokoustilaksi.

Kylpylän hotellihuoneiden remontoinnit on aloitettu, ja poikkeuksellisesta keväästä huolimatta 155 hyvätasoisesta huoneesta on jo uusittu parikymmentä. Huoneet ovat siistejä ja tyylikkäitä, ja se tärkein, eli hyvä sänky ja laadukkaat lakanat takaavat hyvät yöunet.

Kylpylässä oleellisinta on luonnollisesti vesi! Allasosastolta löytyy poreita, lastenallas, ja pitkää rataa matkauimareille, ja allastiloissakin on miellyttävä tunnelma. Vedestä voikin suunnata seuraavaan aktiviteettiin mieltymysten mukaan – ehkäpä rentouttavaa kasvohoitoa tai hierontaa porealtaan jälkeen, tai kierros golfia Härmä Golfissa Kylpylän pihamaalla? Ellet ole vielä kuullut, meillä Etelä-Pohjanmaalla tilaa riittää joten käytännössä viheriö avautuu heti kylpylän takapihalta. Pelata pystyy myös muun muassa frisbeegolfia tai multigolfia (välinevuokraus on mahdollista golfklubilta), ja lisää mahdollisuuksia avautuu kun astuu Anssin Jussin Areenan ovista sisään. Isoista hallitiloista löytyy niin kuntosalia, palloiluhallia kuin sisäjuoksurataakin, ja ompa hallissa pidetty niin lastenvaate-outletiä kuin rock-konserttiakin. Anssin Jussin Areenan tiloissa sijaitseva klubitila palvelee niin golffareita kuin pihapelejä kaipaaviakin, ja klubilla on myös terassi, jossa voi nauttia auringonlaskusta.

Vakuuttuiko perheen pienimmät jo, vai kerrotaanko vielä, että allasosaston yhteydestä löytyy lähes sata neliötä upouutta värikästä ja houkuttelevaa leikkitilaa? Mainitaanko, että ulkoa löytyy huippuhauska leikkikenttä jossa pääsee kiipeilemään ja vipeltämään sydämensä kyllyydestä?

Härmän Kylpylä vakuuttaa ennen kaikkea tunnelmallaan ja monipuolisuudellaan. Arvokas historia kuntokeskuksena säilyy ja elää edelleen, mutta kylpylä, oheisliikuntapalvelut ja ruokatarjonta houkuttelevat ihmisiä pysähtymään ja viipymään, oli tulija sitten läheltä tai kauempaa.

Osallistu arvontaan ja voit voittaa yhden (1) vuorokauden perheloman Härmän Kylpylään kahdelle (2) aikuiselle ja kahdelle (2) alle 13-vuotiaalle lapselle. Sisältää majoituksen ja kylpylän.

Kerro meille kuka olikaan se norsu, joka ihastui Härmän Kylpylään niin valtavasti, että hän muutti sinne asumaan kun talossa oli niin mukavaa ja paljon tekemistä. Palkinto arvotaan kaikkien vastanneiden kesken. Kilpailuaika 13.7.-21.7.2020. Palkinto arvotaan tiistaina 21.7. kello 12.00. Lue kilpailun säännöt täältä!

Kilpailu on nyt päättynyt. Kiitoksia kaikille osallistujille! Voittajaan otetaan yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse, joten pysythän kuulolla.