Lakeudelle.fi

Uutisia Lakeudelta

07.06.2017
Botniaring on vauhdikas perhekohde

Tiesitkö, että meiltä Etelä-Pohjanmaalta löytyy Suomen pisin ja nopeavauhtisin moottorirata, Botniaring? Alan aktiivien keskuudessa suosittu moottoriurheilualue on nyt myös oiva perhekohde, kiitos aktiivisten ratatoimijoiden ja seudun matkailuyritysten.

Miksi Botniaringille kannattaa lähteä perheen kanssa?

  • Kesä- ja syysviikonloppujen monipuolinen kilpailukalenteri sisältää vauhtia moneen menoon ja makuun - historiallisia autoja, driftingiä, asfalttisprinttiä, maailmanluokan Legends-kuljettajia ja koko kansan jokkista! Hämmästeltävää riittää myös varikkoelämässä ;)
  • Useisiin kesän tapahtumaviikonloppuihin on lanseerattu nyt perheliput, ja saattaapa perheen pienimmät muutamissa kisoissa päästä katsomoon mukaan jännittämään ihan ilmaiseksikin!
  • Rata-alueelle on avattu lasten liikennepuisto, jossa perheen pienimmätkin pääsevät kurvailemaan turvallisesti ja opettelemaan samalla liikennesääntöjä. Puisto on avoinna 1.7. saakka ti-la klo 11-16. Muutamaa kisapäivää (10.6. ja 1.7.) lukuunottamatta maksuton.
  • Vaihteluna kisojen seuraamiselle voi hypätä mukaan vaikkapa Botniaringin koko perheen lähiseuturetkelle linjurilla (10.6. ja 15.7.)
  • Legendsien MM-kisojen aikaan syyskuussa luvassa on monipuolista oheisohjelmaa poniajelusta vesihiihtoon! Tutustu viikko-ohjelmaan 14.-17.9. täällä.

Polkuautot

Poimintoja kisakalenterista perheelle:

10.-11.6. Radalle.com (Tarjolla myös perhelippu)
Koko perheen kesäkausi radalla starttaa Radalle.com-tapahtumalla 10.6. Loistavassa koko perheen ulkoilmatapahtumassa pääsee ihmettelemään mm. Driftingiä ja Suomen nopeinta rataluokkaa, Time Attack Finland R2:sta. Lauantaina klo 15 lavalle nousee mm. Tuomas Kauhanen ikärajattoman keikan muodossa.

1.-2.7. Historic Race (myös perhelippu)

15.-16.7. Future Cup (myös perhelippu)

15.-17.9. Legends World Finals (myös perhelippu)

7.-8.10. JM-Asfalttimestari (myös perhelippu)

Lue lisää Botniaringin kisoista ja lähiseudun elämyksistä täältä!

Lisää