Lakeudelle.fi

Uutisia Lakeudelta

12.05.2017
Koko perheen Farmari-seikkailu lähestyy!

Mistä maito tulee ja kuinka lehmiä lypsetään? Miten hevonen kengitetään? Tai jotain vielä erikoisempaa, nimittäin miltä näyttää tanssi hevosten kanssa?
Farmari 2017 on ihan nurkan takana, se järjestetään 14.-17.6.2017 Seinäjoella! Tule tutustumaan ja ihmettelemään koko perheen kanssa mitä kaikkea lehmien ja hevosten lisäksi maatilanäyttelyn kotieläinosastolta löytyy, ostamaan laadukasta lähiruokaa sekä osallistumaan leikkimielisiin kisoihin.

Farmari on oikea seikkailu perheen pienimmille kävijöille. Kun vanhemmat ihastelevat uusinta maatalousteknologiaa, saavat lapset osallistua esimerkiksi karitsankesytys- tai karjankäsittelykilpailuun. Jos eläinten kesyttäminen kuitenkin ujostuttaa, niin miltäs perheen pikkuväestä kuulostaisi oikeat keppari- eli keppihevoskisat?

Eikä siinä tokikaan vielä kaikki! Lapset pääsevät seuraamaan kotieläinten touhuja ja hämmästelemään taikurin temppuja. Tai miltä kuulostaisi ratsastus ja poniagility: alueella on mahdollisuus kokeilla talutusratsastusta sekä seurata miten ponit suoriutuvat agilitytempuistaan. Lauantaina Farmarissa kannattaa pitää silmät auki tapahtuma-alueella tallustelevien Muumien varalta! Käy ihmeessä moikkaamassa ja jututtamassa myös heitä :)

Farmari 2017 on elämyksiä täynnä koko perheelle! Lue lisää: farmari.net

Lisää