Lakeudelle.fi

Uutisia Lakeudelta

02.04.2017
Lakeudelle yhteistyössä Vuoden radion kanssa!

Lakeudelle-perhekohteet onnittelevat Radio Suomipopia lämpimästi menestyksestä Radiogaalassa! Vuoden radio -palkinnon lisäksi Aamulypsy pokkasi Vuoden radio-ohjelman palkinnon, ja Aamulypsyn juontaja Jaajo Linnonmaa äänestettiin Vuoden radiojuontajaksi. PowerPark, Härmän Kylpylä, Duudsonit Activity Park, Veljekset Keskinen ja Ähtäri Zoo järjestävät yhteistyössä Nelosen ja Radio Suomipopin kanssa huikean kotimaan matkailukampanjan tulevien viikkojen aikana. On mahtavaa tehdä ohjelmayhteistyötä Suomen suosituimpien kanssa!

Maharottomien palkintojen lomakilpailu
Miltä kuulostaisi VIP-vierailu PowerParkin Huvivaltioon 12 hengelle, Duudsonit Activity Park sisäaktiviteettipuisto käyttöön sinulle ja 100 kaverille, elämyksellinen koko perheen viikonloppu Ähtäri Zoossa, tivoli- ja shoppailuloma Tuurin Kyläkaupalle tai Härmän Kylpylän valloitus 100 henkilön porukalla? Eikä siinä vielä kaikki! Maharotoon kilpailu täydentyy maharottomalla extra-arvonnalla, jossa jaetaan yli 500 pääsylippua lakeudelle!

Kolmen viikon aikana, 3.4.-23.4. valloitamme Radio Suomipopin Aamulypsyn, näymme tv:ssä Nelosella ja Sanoman verkostossa. Seuraa myös somea! Kampanja-aikana on mahdollisuus osallistua arvontaan, jonka palkintona on yllämainittuja mahtavia elämyksiä. Osa palkinnoista on niin maharottomia, ettei niitä rahalla voi edes saada.

Ja riittäähän meillä "radioaalloille" muutakin kerrottavaa! Lakeudelle-kohteet tarjoavat perhematkailijoille aivan uskomattoman lomakattauksen. Lakeudella on mahdollista mm. kokea saman reissun aikana Suomen suurin tavaratalo ja sen päälle vielä polskia kylpylässä leppoisassa 32 asteen lämmössä. Suomen parhaassa vapaa-ajankeskuksessa voit hurvitella Pohjois-Euroopan hurjimmalla vuoristoradalla ja sisäaktiviteettipuistossa pääset temppuilemaan kuin Duudsonit konsanaan. Ähtärissä pääset ihmettelemään yli 300 villieläintä – ja tulevana kesänä tämä kokemus täydentyy vielä virtuaalilaseilla!

Samalla lomareissulla pääsee siis halutessaan kokemaan aivan maharottoman määrän elämyksiä, sijaitsevathan nämä koko perheen huippukohteemme lyhyiden etäisyyksien päässä toisistaan.

Lisää