Lakeudelle.fi

Uutisia Lakeudelta

01.04.2017
Pääsiäinen on jännää aikaa lakeudella!

Pääsiäiskokko 

Pääsiäisen varalle Lakeudelle-kohteista löytyy monenlaista kivaa tekemistä. Perinteiset pääsiäiskokot eli -valakiat syttyvät ympäri maakuntaa lankalauantaina 15.4.2017 ja keräävät väkeä ympärilleen pääsiäisohjelman merkeissä. Voit ryhtyä vaikka kokkobongariksi ja kiertää pääsiäislauantaina eri pääsiäisvalakioilla! Tältä listalta löydät tietoa alueellamme syttyvistä pääsiäisvalakioista.

Pääsiäisen ajan tarjouksia!

meskari 

Mesikämmenen pääsiäinen Ähtäri Zoossa 14.-16.4.2017 sisältää pääsiäisherkuttelua ja lokoisaa oloa perheen kanssa: hotellimajoituksen, aamiaisen, kylpylän käytön aamulla ja illalla sekä herkullisen Pääsiäisen noutopöydän. Hinta 72 €/hlö/2hh, 102 €/hlö/1hh, lapset yli 3v. lisävuoteessa 35 €/lapsi. Varaa oma pakettisi täältä.

Kurvaile Euroopan suurimmalla sisäkartingradalla! PowerParkin Kartingin kymppipäivät-tarjous on voimassa myös pääsiäislauantaina. Hyödynnä samalla PowerParkin majoitustarjous to 13.4. – la 15.4. vain 68.80 €/2hh/vrk!

Noutopöydät notkuvat pääsiäisherkkuja

 pääsiäispippalot

Ravintola Lakeus Matadorissa Seinäjoella voi herkutella pääsiäismenun 10.-17.4. Matador kattaa pääsiäisenviettäjille myös ohjelmallisen pääsiäisbuffan 15.4. klo 14-17. Näissä Koko perheen pääsiäispippaloissa on ruokailun ohella luvassa hauskaa ohjelmaa - mm. kasvomaalausta, Onni Oravan vierailu ja jälkkäriherkkuna suklaamunabaari sekä jätskiä, namskis!

Härmän Kylpylän Pääsiäisen ajan mahtava buffetpöytä katetaan päivittäin ajalla 14.-17.4. Kylpyläosasto on vastaavasti avoinna pitkäperjantaina 7-21, lauantaina 7-21, sunnuntaina 8-18 ja 2. pääsiäispäivänä maanantaina klo 7-21. Pääsiäisherkuttelun lomassa voi siis piipahtaa polskimassa kylpylässä - kylpylän päivälippu sekä buffetpöytä (eli Härmäläinen kylpyläpäivä) näppärään yhteishintaan 33 €/ aikuinen ja 16,50 €/ lapsi. Ja Härmän Kylpylässähän voit samalla lipulla uida vaikka koko päivän!

Trullit kokoontuvat ja pääsiäiskukot munivat!

Trullit_kokoontuu

Pääsiäinen näkyy, kuuluu ja maistuu myös Kyläkaupalla: virpojat eli pohjalaisittain pääsiäis"trullit" suuntaavat lankalauantaina 15.4. klo 13 Kyläkaupan Keskustorille perinteiseen Suureen Trullien Kokoontumiseen. Lähde mukaan virpomaan tai virvottavaksi! Kyläkauppa on muuten avoinna pääsiäisenäkin joka päivä klo 9-21.

Ähtärissä vietetään lankalauantaita hauskan pääsiäisohjelman parissa: lankalauantai Ähtäri Zoon Kotieläintilalla pitää sisällään karjan virpomista, poniratsastusta ja pääsiäiskukon munien etsintää. Halutessaan voi tulla paikan päälle trulliksi pukeutuneena ja valmistaa omat virpo-oksat. Navetan vintillä pääsee taiteilemaan pääsiäispiirustuksia ja teoksensa voi jättää esille näyttelyyn. Klaara ja Hippu -kanat hautovat parhaillaan vuoronperään pesässä munia - saas nähdä, saammeko oikeita pääsiäistipuja!

Lakeudelle-shoppailukohteista löydät ihania keväisiä tekstiilejä, lankoja ja tekemisen iloa

Lankava1

Kevätuutuudet ja ihanat kevätvärit ovat saapuneet Lapuan Kankureille. Outlet-myymälässä Lapualla vietetään 6.4.2017 Kanta-asiakaspäivää, jolloin sekä uusille että vanhoille kanta-asiakkaille ovat kaikki tuotteet -20% alennuksessa. Myös TV:stä tutut KOTI-projektin USVA-lakanat, design Anu Leinonen, ovat nyt saatavissa Lapuan Kankureiden tehtaanmyymälästä.

 Ja lopuksi värikäs vinkki teille, jotka suuntaatte pääsiäisenä Lakeudelle, tai Pohjanmaan kautta pohjoisen hangille: kurvatkaa Kauhavan Lankavan kautta kuten Kipot pinossa -blogin Sanna teki! Värejä, materiaaleja ja inspiraatiota täynnä oleva 700 neliön myymälätila saa varmasti sormet syyhyämään! Lue lisää ja inspiroidu Kipot pinossa -blogista.

Trullit

Virvon, varvon, tuoreeks, terveeks, tulevaks vuodeks!
Iloista Pääsiäistä kaikille pienille ja isommillekin trulleille :)

Tutustu Lakeudelle-kohteisiin

 

 

 

 

Lisää