Lakeudelle.fi

Uutisia Lakeudelta

23.02.2017
Talviloman menovinkit!

Mitä kivaa sitä tekisi talvilomalla? Poimi menovinkkimme Lakeudelle-kohteisiin:

Talvilomataikoja Tuurissa ja Ähtärissä

Tee shoppailureissu Kyläkauppa Veljekset Keskiselle ja osallistu samalla Taikuri Jarin taikakouluun: Kyläkaupan Taikapäivänä voit tavata muumipeikon ja taikurin Tavarapuodin keskustorilla. Taikapäivä la 25.2.2017 klo 12-16, Kyläkauppa avoinna joka päivä klo 9-21!

Ähtärissä on ajanjaksolla 20.2. - 4.3. tarjolla kiva Taikatalviloma-majoituspaketti, joka sisältää hotellimajoituksen, aamiaisen, kylpylän käytön aamulla ja illalla, Ähtäri Zoon ja Kotieläintilan rannekkeet (Zoossa eläinopastuksia ja Kotieläintilalla ohjelmaa) sekä taikuriesityksen hotellilla. Ähtäri Zoon Kotieläintilalla järjestetään myös laskiaistapahtuma sunnuntaina 26.2., jolloin ohjelmassa on mm. poniratsastusta, ja tuvassa voi kokeilla vanhaan malliin kehräämistä ja villan karstaamista. Kotieläintilan lampaat, possut, veitikkaiset vuohet ja kanat odottavat vierailuasi, aivan kuten muutkin eläinpuiston eläimet!

Punaa poskiin ja liikettä niveliin

Ai hotellin pihasta pääsee suoraan rinteeseen? No sinne siis ehdottomasti, voi vaikka nukkua monot jalassa! Varaa Simpsiönkullaksen kiva saunallinen kaksio perheelle ja laskettele alueemme suurimmassa hiihtokeskuksessa Lapualla.

Poikkea Kuortaneen Urheiluopiston Avointen Ovien päiville la 25.2. tai ilmoittaudu koko perheen Eppu-kurssille! Kuortaneen uudistetut Eppu-perhekurssit sisältävät hauskaa tekemistä kaikille perheenjäsenille, yhdessä ja erikseen. Talvilomakurssi toteutetaan 27.2.-7.3.

Kivaa säällä kuin säällä

Härmän Kylpylässä on kivaa, säällä kuin säällä! Lue erään perheen reissutarina virkistävästä kylpyläpäivästä Härmässä ja varaa vaikka kokonainen kylpylälomanen. Laskiaistiistaina 28.2. kannattaa myös suunnata Nippe-Norsun pulkkamäkitapahtumaan!

PowerParkille johtaa kaikkien perheen vauhtiveikkojen tie, Euroopan suurimman sisäkartingradan kymppipäiville! Samalla kannattaa piipahtaa ostoksilla paikallisissa myymälöissä.

Duudsonit Activity Parkissa riittää menoa ja meininkiä koko perheelle, ainakin jos on uskominen yhden bloggaajaperheen tarinoita puistopäivästään. Hiihtolomaviikkojen aikaan 20.2. - 12.3. puisto on muuten avoinna joka päivä klo 11-19. Jos ajattelitte viivähtää yön yli, kannattaa tsekata myös tämä Seinäjoen Sokos Hotellien majoituspaketti, joka sisältää puistoliputkin - kätevää!

Aivan Maharotoonta Talvilomaa Kaikille!

 

 

Lisää