Lakeudelle.fi

Uutisia Lakeudelta

26.05.2016
Eepee teki makuliiton Atrian kanssa

EEPEEN OMIEN ANNOSTEN TUOTEKEHITYSRYHMÄ 2016-1007

Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa ja Atria ovat tuottaneet yhteistyössä uuden Meirän taloon annokset -menun kymmeneen Eepeen ABC-liikennemyymälään. Annoksia on yhteensä kuusi, neljä hampurilaisateriaa ja kaksi lautasannosta. Kaikki annoksissa käytettävät lihatuotteet ovat Atrialta ja takuulla suomalaista lihaa, mikä noudattelee ABC-ketjun yhteistä linjaa.
Meirän taloon Burgerit valmistetaan yhtenäisen ohjeen mukaan, mutta asiakas voi valita mieltymyksensä mukaan täytteen neljästä vaihtoehdosta: Atria perhetilan broilerit, Pihvinaudan lihat, Ylikypsät porsaan kasslerit tai Halloumi-juustot. Lautasannokset ovat Helluunen lintu, Atria perhetilan broilerista ja Komia Possu, Ylikypsästä Kasslerista.

Perhetilan broilertuottajia tavattavissa
Kuudessa ABC-liikennemyymälässä järjestetään touko-kesäkuussa mahdollisuus tutustua Meirän taloon annoksiin ja maistella perhetilan broilerista valmistettua annosta. Jokaisessa tilaisuudessa on paikalla eteläpohjalainen Atrian perhetilan broilerituottaja, jolloin sinulla on mahdollisuus keskustella, mitä kuuluu tuottajan vastuulliseen arkeen, jotta kuluttajille taataan hyvät ja maukkaat sekä turvalliset broilerituotteet.
Kiertueaikataulu ja -paikat:
31.5. klo 10–12 ABC Lapua ja klo 14–16 ABC Alajärvi, paikalla Rantalan tila, Lapua
13.6. klo 10–12 ABC Jalasjärvi ja klo 14–16 ABC Alavus, paikalla Kiviniemen tila, Jalasjärvi
20.6. klo 10–12 ABC Kauhajoki ja klo 14–16 ABC Kristiinankaupunki, paikalla Haapojan tila, Kurikka

Lisätietoja
Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa, ABC-liikennemyymälätoimialan toimialapäällikkö, Heli Back, puhelinnumero 010 764 9301, sähköposti heli.back@sok.fi
Atria Suomi Oy, tiedottaja, Marja Latvatalo, puhelinnumero 010 316 0617, sähköposti marja.latvatalo@atria.com

Lisää