Lakeudelle.fi

Uutisia Lakeudelta

19.01.2016
Edessä kymmenes kesä täynnä iloa ja riemua

Miljoona Tivoli valtaa Kyläkaupan heinä-elokuussa

tivoli 
Miljoona Tivoli huipentuu 7.8.2016 päättäjäisiin, jossa esiintyjinä ovat lasten suosikit Riitta ja Ti-ti Nalle sekä Hevisaurus.

Kuten jo yhdeksänä kesänä aiemmin, Tivoli Sariola saapuu Kyläkaupan hiekkakentälle koko kalustonsa voimin ja muuntuu Miljoona Tivoliksi 1.7.-7.8.2016. Kesän ehdoton kohokohta tarjoaa iloa ja huvia koko perheelle vauvasta vaariin. Miljoona Tivolin kattavasta laite- ja pelivalikoimasta jokainen löytää oman suosikkinsa. -Tivolissa on luvassa 38 päivää yhtä ilonpitoa. Kyläkauppa on Suomen lapsellisin kauppa – täällä saa jokainen olla lapsenomaisesti innostunut ikään katsomatta, hymyilee kyläkauppias Vesa Keskinen.

Tivoli Sariolan rannekehinta on normaalisti 30 euroa, mutta Kyläkauppa tarjoaa Miljoona Tivolin ilmaiseksi kaikille alle 13-vuotiaille lapsille. Tilaisuus ilmaiseen riemuun ja kieppumiseen kannattaa hyödyntää – lapsen käydessä joka päivä Miljoona Tivolissa edun arvo on yhteensä yli tuhat euroa.

Miljoona Tivolin päättäjäisissä Ti-Ti Nalle ja Hevisaurus

hevisaurus
Miljoona Tivoli huipentuu 7.8.2016 päättäjäisiin, jossa esiintyjinä ovat lasten suosikit Riitta ja Ti-ti Nalle sekä Hevisaurus.

Tänä vuonna 40 vuotta täyttävä Kyläkauppa juhlii vuoden aikana monin eri tavoin. Juhlaa vietetään myös tivolielämän päätteeksi, sillä Miljoona Tivoli huipentuu 7.8.2016 vauhdikkaisiin päättäjäisiin, jossa esiintyvät lasten suursuosikit Riitta ja Ti-Ti Nalle sekä Hevisaurus. Lisätietoa päättäjäisbileistä Kyläkaupan nettisivuilta

Lisätietoja tuuri.fi

Tuurin Kyläkauppias tulee taas - menestyssarja saa jatkoa

vesajajane

Kyläkauppias Vesa Keskisen elämää seurataan TV5:lla myös vuonna 2016, kun kanavan katsojaennätyksiä rikkonut tosi-tv-sarja saa toisen tuotantokauden. Uusista jaksoista päästään nauttimaan maaliskuulla. Jaksot kuvattiin kesällä 2015. Sarjan päähenkilöt ovat koko Suomen tuntema kyläkauppias Vesa Keskinen, kihlattu Jane ja parin Maria-tytär. Perhe elää jännittävää aikaa häitä ja pian sen jälkeen syntyvää vauvaa odotellessa.
Mukana tapahtumarikkaassa suvessa on myös tuttuja suosikkihahmoja, kuten Tarjoushaukka, varastomiehet Danny ja Katmandu sekä aina yhtä aurinkoinen Tuula. He takaavat, ettei yksikään päivä Tuurissa ole väritön.

Testaa kuka Tuurin Kyläkauppias tv-sarjan tähdistä olet!

Tee testi tuuri.fi/kylakauppias

Lisää