Lakeudelle.fi

Uutisia Lakeudelta

15.10.2018
Seinäjoen DAPiin uusi Ninja Warrior -esterata sekä Free Drop -vapaahyppypaikka

Duudsonit Activity Park sai uuden ninjaradan ja vapaahyppypaikan syyslomaksi

Seinäjoen Duudsonit Activity Park on saanut juuri syysloman kynnykselle kaksi täysin uutta aktiviteettiä. Tubeconiin suunniteltu Ninja Warrior -rata on saanut uuden kodin Seinäjoen puistosta frisbeegolfin tehdessä tilaa sille. Lisäksi pienensimme hieman pesiksen lyöntipaikkaa ja saimme puistoon myös uuden Free Drop -vapaahyppypaikan, kertoo puistopäällikkö Ari Kilpiö.

- Syysloma on meidän vilkkain viikko ja on hienoa saada jotain uuttaa syyslomalaisten iloksi. Odotamme 500-1000 asiakasta päivittäin kaikkina syyslomapäivinä. Suosiotamme lisää myös se, että nykyään vanhemmat pääsevät maksavien lasten seurassa aina veloituksetta puistoihimme. Meille yli 7v. koululaiset voivat tulla puistoon myös ilman huoltajia, mikä lisää runsaasti kävijöiden määrää vanhempien ollessa syyslomaviikolla useasti myös töissä, jatkaa Kilpiö.

Free Drop -vapaahyppypaikasta voidaan hypätä 6m*9m kokoiselle ilmatäytteiselle Bagjump -hyppypatjalle turvallisesti erilaisia hyppyjä ja voltteja. Ninjaradat ovat olleet Espoon Iso Omenan ja TornioHaparandan puistojemme suosituimpia aktiviteettejä yhdessä olympiatrampoliinien kanssa. Nyt myös Seinäjoki saa oman Ninja -seikkailuradan, missä voi kisailla itsensä tai kaverinsa kanssa. Radan läpimenoa voi katsoa etukäteen Roni Backin ja Miklun Tubeconissa kuvaamasta videosta Youtubesta. Rata on haastava ja sopii myös aikuisille, toteaa Kilpiö.

Perjantaina rataa testasivat DAPIP -iltapäiväkerholainen Asta Kaminen sekä TET-harjoittelijat Tapio Paju ja Tomek Mäkynen.

KUVA_julkaisuvapaa_DAP_Tapio_Paju_Vapaahyppy KUVA_julkaisuvapaa_DAP_Tomek_Mäkynen_NinjaWarriorRata

Tutustu puistoon dap.fi

 

Lisää