Lakeudelle.fi

Uutisia Lakeudelta

01.10.2018
Seinäjoen kaupunginteatterin syyskausi raikaa!

Musikaalia ja komediaa: 

Seinäjoen kaupunginteatteri - keskellä Seinäjoen Aalto-keskusta - on polkaissut syyskauden käyntiin huikealla kattauksella.

Sarjahurmaajat: Iäkäs leskirouva tarjoaa vuokralle huteran talonsa ullakkohuoneistoa. Kämppä sopii enemmän kuin hyvin suurryöstöä suunnittelevan konnakvintetin tarpeisiin. Kaikki menee putkeen, kunnes rouva pääsee perille miesten todellisista puuhista ja hulvaton pudotuspeli alkaa. Miten vaikeaa vanhan mummelin kolkkaaminen muka voi olla? Oman mausteensa soppaan tuovat sairas papukaija, virttyneet jousisoittimet sekä Juho Lindströmin nerokas lavastus.
Näytökset 15.12.2018 saakka. Lue lisää seinajoenkaupunginteatteri.fi 

Tästä asti aikaa: Musikaali kertoo kahden unelmiaan tavoittelevan, liki kolmekymppisten Turon ja Emman, ja näiden lähipiirin tarinan. Se on realistinen kuvaus ihmisen tempoilusta yhteiskunnan asettamissa rappusissa ja ansoissa – mutta se on myös rakkaustarina. Päärooleissa laulavat Olli Rahkonen ja Reeta Vestman. Jutun juoni on Kolmas nainen -yhtyeen sekä muusikko ja lauluntekijä Pauli Hanhiniemen muiden kokoonpanojen musiikissa. Myös tarinan hahmot nousevat näiden laulujen maailmasta. Musikaalissa on mukana tuttuja hittejä, mutta myös harvinaisempia helmiä Hanhiniemen pitkän uran ajalta.
Näytökset 16.2.2019 saakka.Lue lisää seinajoenkaupunginteatteri.fi 

Lisää