Lakeudelle.fi

Uutisia Lakeudelta

02.09.2018
Ti-Ti Nalle PowerParkissa

30-vuotissynttärikiertueen aloitus!

Ti-Ti Nalle PowerParkissa 29.9. KLO 14:00
30 vuotta yhteistä taivalta Riitalla ja Ti-Ti Nallella! Vuosi 2018 on yhtä juhlaa ja synttärihumua kun Ti-Ti Nalle ja Riitta juhlistavat Synttärikiertueen muodossa huikeaa, yhteistä taivaltaan! Synttärikakun palasia jaetaan ympäri Suomea pitkin poikin kylästä kylään ja kaupungista toiseen yli 100 konsertin merkeissä!

Aina on aihetta juhlaan, saatikka nyt! Tervetuloa meidän 30v. synttäreille, jossa jokainen tuntee olevansa päivän sankari. Kiitos teille rakkaat fanit! Nyt on aika juhlaan!

Liput tapahtumaan
Lapset 25 € (2-17 vuotta).
Aikuiset 10 € (18+).
Lapset alle 1 v. veloituksetta sylissä.
Pyörätuoli avustaja samalla lipulla veloituksetta.

Esityksen kesto on tunti.

Lippuja konserttiin on myynnissä rajallinen määrä, joten suosittelemme ostamaan liput hyvissä ajoin ennakkoon PowerParkin verkkokaupasta!

Samalla reissulla karnevaaleihin?

PowerParkin Crazy House karnevaalit Road Housessa 29.9. klo 9-17
PowerParkissa järjestetään Crazy House karnevaalit lauantaina 29.9 klo 9-17. Road Housessa on koko talo täynnä toinen toistaan huikeampia tarjouksia tuttuun Crazy House tyyliin. Päivän aikana voit nauttia Road Housen loistavista tarjouksista ja tavata muun muassa siellä useamman kerran pitkin päivää esiintyvät Muumit.

Boulevard Bistrossa on katettuna edullinen koko perheelle soveltuva buffet, joka tarjoaa oivan mahdollisuuden istahtaa hetkeksi alas ja nauttia hyvästä ruuasta. 

Lisätietoja powerpark.fi 

Lisää