Lakeudelle.fi

Uutisia Lakeudelta

31.05.2018
SEO Koskenkorva 1v synttärit!

SEO Koskenkorva juhlii ensimmäistä toimintavuottaan näyttävästi kuluvalla viikolla!

Koskenkorvan SEO-huoltoaseman tarina alkoi vuosi sitten, kun Jari Mäki lastensa Susanne Mäki-Antilan, Marianne Koivusen, Tommi Mäen ja Pauliina Mäen kanssa päätti ottaa ohjat käsiin huoltoaseman pyörittämisessä aiemman yrittäjän jättäytyessä toiminnasta pois. Kuuluisan ja jo vuosikymmeniä kolmostien varrella palvelleen huoltoaseman taustalle perustettiin yhtiö Koskenkorva Station Oy, ja ketjuksi valittiin SEO. Nyt on kulunut vuosi, kun uudet tuulet ovat puhaltaneet ja Suomen ehkäpä kuuluisamman kylän palvelutaso on jälleen kasvanut. Vuoden aikana huoltoaseman asiakasmäärät ovat kasvaneet jopa kolmanneksella (30%) aiemmasta ja aseman palvelutarjontaa on lisätty. Huoltoasemalta saa perinteisten pullakahvien lisäksi arkisin lounaan noutopöydästä, Scanburgerin maittavat ateriat, lahjatavaroita, kukkia sekä muita tarvikkeita. Lisäksi huoltoaseman yhteydessä toimii moniala-huoltokorjaamo.

SEO Koskenkorva juhlii koko kuluvan viikon (28.5.-3.6.), samalla viettäen Suomalaisen Energiaosuuskunnan 40-vuotista taivalta.
Huoltoasemalla on koko viikon kestäviä tarjouksia ja kampanjoita sekä arvontaa.

Viikko huipentuu sunnuntaina 3.6. synttäripäivään, jolloin paikalla on mm. muutaman vuoden aikana suureen kansainväliseen suosioon nousseen PawPatrol -konseptin Ryhmä Haun Kaja-koira! Ryhmä Hau on täyttänyt suuriakin ostoskeskuksia muutamien vuosien aikana ympäri Suomen erityisesti lapsiperheille suunnatuissa tilaisuuksissa. Kaikki juhlaviikon tapahtumat ovat ilmaisia.

Lisätietoja:
Jari Mäki 0400654888

Kurkkaa juhlaviikon tarjoukset SEO Koskenkorvan facebookista

Lisää