Lakeudelle.fi

Uutisia Lakeudelta

17.05.2018
Kunniamaininta Lakeudelle!

Lakeudelle -perhematkailukampanjalle kunniamaininta
Kuntamarkkinoinnin SM-kilpailussa


Etelä-Pohjanmaan Matkailu Oy:n koordinoima Lakeudelle -perhematkailukampanja osallistui Suomen Kuntaliiton järjestämään Kuntamarkkinoinnin SM-kilpailuun. Kuntamarkkinoinnin Suomen mestaruudesta kilpaili tänä vuonna 35 työtä, joista tuomaristo valitsi 10 semifinaaliin. Monissa kunnissa on onnistuneesti liitetty yhteen strategia, kuntalaisten osallistuminen ja kunnan markkinointi. Lakeudelle -kampanja valittiin semifinaaliin. Semifinalistit pääsivät esittelemään töitään Seinäjoella järjestetyssä Piiri 2018 -tapahtumassa 16.-17.5.2018.

Piiri 2018 -tapahtuman iltajuhlassa 16.5.2018 julkistettiin palkittu SM -kolmikko, sekä jaettiin kunniamaininnat. Lakeudelle -perhematkailukampanjalle myönnettiin kunniamaininta uudenlaisesta kunta- ja toimialarajat ylittävästä yhteistyöstä ja kampanjasta. Tuomariston sanoin: ”Etelä-Pohjanmaan Matkailu Oy on saanut isot, keskenään kilpailevat perhematkailukohteet näyttävään yhteistyöhön, josta hyötyvät kaikki yhdessä ja maakunnan muutkin toimijat.” Etelä-Pohjanmaan Matkailu Oy:n toimitusjohtaja Seppo Saarinen ja markkinointikoordinaattori Emilia Uutela olivat vastaanottamassa palkinnon: ”Olemme tästä kunniamaininnasta erittäin otettuja. Tämä on osoitus siitä, että olemme tehneet yhdessä yritysten kanssa oikeita toimenpiteitä ja työmme on noteerattu. Kampanjaa on tehty loistavassa yhteishengessä, suuri kiitos kuuluu siis upeille kohteillemme ja tukijoukoillemme! Lakeudelle -perhematkailukampanjammehan on siis jatkunut vuodesta 2015 lähtien katkeamatta, ja kovasti porskutetaan eteenpäin. Kohteemme puhaltavat yhteen hiileen.”

Lakeudelle -perhematkailukampanjan kohteet 2018:
Huvivaltio PowerPark, Härmän Kylpylä, Ähtäri Zoo, Veljekset Keskinen, Duudsonit Activity Park, Kuortaneen Urheiluopisto, Hotelli Kivitippu, Hotelli Simpsiönkullas, Eepee Ravintolat, Seinäjoen Sokos Hotellit, EEPEEN ABC- ja Lähi-ABC liikenneasemat, Juustoportti, Lankava, Jari Mäki Oy sekä Lapuan Kankurit. Lisäksi kampanjaa ovat tukemassa Visit Seinäjoki, Kuortaneen kunta ja Visit Kauhava.

Kuntamarkkinoinnin SM-kilpailun shortlista aakkosjärjestyksessä:
Keuke - Onnistuvan yrityksen asialla
Lakeudelle -perhematkailukampanja (Etelä-Pohjanmaan Matkailu Oy)
Me teemme yhdessä uutta Tuusulaa
Osallistu oikeesti! (Varkauden kaupunki)
Paska kaupunni (Oulun kaupunki)
Pop up Shoppeenmäki (Ylöjärven Yrityspalvelu Oy)
Porvoo GeoTour
Saimaan kaunis Mikkeli - kesäoppaat ja opastekstit
Todella outo, ehdottomasti uniikki - Porin dataohjattu osallistava brändiuudistus
Valkeakosken talonäyttely

Tiedustelut:
Emilia Uutela
markkinointikoordinaattori
+ 358 (0)6 420 9093
emilia.uutela@epmatkailu.fi

Seppo Saarinen
toimitusjohtaja
+358 (0)6 420 9017
seppo.saarinen@epmatkailu.fi

Lisää