Lakeudelle.fi

Uutisia Lakeudelta

21.01.2018
Talviloma Lakeudella

Mitä kivaa sitä tekisi talvilomalla? Poimi menovinkkimme Lakeudelle-kohteisiin:

Kauan odotetut pandat!

Kaikkien talvilomalaisten iloksi Ähtäri Zoon pandatalon ovet avataan 17.2. Voit ostaa lippusi ennakkoon ja varmistaa että näet suloiset Lumin ja Pyryn lomallasi! Hyödynnä Zoon talvilomatarjous, samalla hoidat niin majoituksen kuin liputkin. Eläinpuistokierroksen ja Pandatalon lisäksi alueella on Kotieläintila, jossa asustaa mm. supersuloinen villasika.

Punaa poskiin ja liikettä niveliin

Ai hotellin pihasta pääsee suoraan rinteeseen? No sinne siis ehdottomasti, voi vaikka nukkua monot jalassa! Varaa Simpsiönkullaksen kiva saunallinen kaksio perheelle ja laskettele alueemme suurimmassa hiihtokeskuksessa Lapualla. Hiihtoloman tarjouksena pakettiin sisältyy myös kaksi neljän tunnin laskettelulippua! 

Majoittuessasi Kuortaneen Urheiluopistolla voit sukaista laduille melkeinpä huoneen ovelta. Tsekkaa myös muut aktiviteetit!

Laskettelua? Uintia? Rentoutusta? Tätä kaikkea on tarjolla Hotelli Kivitipun laskettelupaketissa perheille.

Kivaa säällä kuin säällä

Härmän Kylpylässä on kivaa, säällä kuin säällä! Lue erään perheen reissutarina virkistävästä kylpyläpäivästä Härmässä ja varaa vaikka kokonainen kylpylälomanen. Laskiaistiistaina 13.2. kannattaa suunnata Nippe-Norsun pulkkamäkitapahtumaan ja 16.2. Nippe Norsun sisähallikisoihin joissa jokainen osallistuja palkitaan!

PowerParkille johtaa kaikkien perheen vauhtiveikkojen tie 28.2. ja 1.3., sillä Euroopan suurimmalla sisäkartingradalla on kymppipäivät! 
Koko perheen talviriehassa 3.3. taasen riehaantuu koko perhe, sillä esiintymässä ovat mm. Ryhmä-Hau, Hevisaurus, Elias Kaskinen, tubettaja Jaakko Parkkali, Muumit, Rölli...huhhuh mikä kattaus!

Duudsonit Activity Parkissa riittää menoa ja meininkiä koko perheelle, ainakin jos on uskominen yhden bloggaajaperheen tarinoita puistopäivästään. Hiihtolomaviikkojen aikaan puisto on muuten avoinna joka päivä klo 11-19. Jos ajattelitte viivähtää yön yli, kannattaa tsekata myös Seinäjoen Sokos Hotellien majoitustarjonta.

Ostoksia ja viihdettä

Tee shoppailureissu Kyläkauppa Veljekset Keskiselle ja bongaa samalla reissulla ihana Tuula! Tai miltä kuulostaisi koko kansan karkkipäivä ja treffit Pipsa Possun kanssa?

Lapuan Kankureiden myymälästä löydät mm. ihanania pellavatuotteita. Kuura-huopa on täräytetty hiihtoloman kunniaksi alennukseen, saat normaalihinnasta -20%. Lisäksi myymälässä on paljon tarjoustuotteita -50%!

Lakeudelta lautaselle

Juustoportissa Jalasjärvellä katetaan hiihtoloman kunniaksi koko perheen grillibuffetteja perjantaisin ja lauantaisin. Ja myymälässä tietty hyviä hiihtolomatarjouksia! 

Eepeen ravintoloista maakunnan makuihin voit tutustua Lakeus Matadorissa ja Vaakunan ravintola Talriikissa. Vai roihuaako rakkaus pizzaan?  


Lisää talvilomatekemistä tapahtumakalenterissamme!

Aivan Maharotoonta Talvilomaa Kaikille!

Tiedot päivitetty 31.1.2018

Lisää