Lakeudelle.fi

Uutisia Lakeudelta

24.12.2017
Lakeudelle <3 Pandat!

Meidän Lakeudelle-perhelomakohteiden yhteistyön ykkösjuttu olette te, arvoisat asiakkaamme. Yhteismarkkinoinnilla pyrimme helpottamaan tiedon etsintää ja onnistuneiden lomapäätösten syntymistä. Haluamme että loma Lakeudella on onnistunut, viivyitpä sitten viikonlopun tai vaikka kokonaisen viikon.

Viimeisin toimenpiteemme on ollut Lakeudelle-kärkiyritysten kokoontuminen Ähtäri Zoo Panda Visit -hankkeen kanssa, jossa käsiteltiin aihetta, joka on matkailussa tällä hetkellä kaikkien huulilla. Ähtäriin saapuva pandapariskunta lisää koko alueen matkailun vetovoimaisuutta ja luo uudenlaisia mahdollisuuksia ympärivuotisen matkailun kehittämiselle. Lakeudelle -kohteethan palvelevat ympäri vuoden, ja haluammekin kehittää palveluitamme myös kesäsesongin ulkopuolella.

Yhteistyössä on voimaa - pysykäähän kuulolla!

Yhteiskuvassa:
Eturivissä vas. Minna Salo Snowpanda Resort Ähtäri Zoo, Satu Keski-Valkama Ähtäri Zoo Panda Visit -hanke, Anne Marie Lauhasmaa PowerPark.
Keskirivi vas. Päivi Tikkanen Duudsonit Activity Park, Pasi Vainio Härmän Kylpylästä ja Seppo Saarinen Etelä-Pohjanmaan Matkailu Oy.
Takana Annukka Talvitie Veljekset Keskiseltä sekä Petteri Ohtonen ja Teemu Moilanen Haaga-Helia ammattikorkeakoulusta.

 

Lisää