Lakeudelle.fi

Uutisia Lakeudelta

13.09.2017
Komiat Karkelot jälleen Seinäjoella

KomiatKarkelot

Komiat Karkelot -ostostapahtumaa vietetään Seinäjoen keskustan liikkeissä syyslomaviikolla torstaista lauantaihin 19.-21.10. Sydämellinen Seinäjoki ry:n tuottamassa tapahtumassa on mukana jälleen loistava määrä kauppoja, kahviloita ja ravintoloita, jotka tarjoavat toinen toistaan huikeampia tarjouksia!

Tulevan tapahtuman pääteemana on lapsiperheet ja ohjelmaa varsinkin perheen pienimmille on tarjolla monenmoista! Lauantaina 21.10. Torikeskuksessa on Miska Pressan katti -lastenkonsertti klo 11.00 & 13.00. EPS-torilla ilmapallotaituri viihdyttää lapsia klo 12.00-14.30. Myös monessa liikkeessä on pientä ohjelmaa ja puuhaa koko -ostostapahtuman ajan.

Into Seinäjoki järjestää -ostostapahtuman yhteydessä Koko perheen ravintolakarkelot. Tässä pilottitapahtumassa mukana olevat ravintolat tarjoavat asiakkailleen vielä jotain extraa - kannattaa siis pysyä kuulolla!

Komiat Karkelot -tarjousliite ilmestyy Ilkan ja Seinäjoen Sanomien välissä keskiviikkona 18.10.
Seuraa tapahtumaa Facebookissa

KomiatKarkelot

Koko perheen Ravintolakarkelot EEPEEn ravintoloissa to-la 19.-21.10.

Komioiden Karkeloiden aikaan vietetään myös Ravintolakarkeloita, jossa Eepeen ravintoloista mukana ovat Talriikki, Lakeus Matador ja Rosso. Ravintoloissa järjestetään monenlaista mukavaa toimintaa koko perheelle ja monipuolisesta tarjonnasta löytyy annoksia myös perheen pienimmille!

Rossossa on kasvomaalausta ja Onni Orava lauantaina 21.10.2017 klo 11-15 välisenä aikana. Lapsille on myös oma leikkipaikka ja maittava ruokalista.

Lakeus Matadorissa kasvomaalausta on torstaina ja perjantaina 19.-20.10.2017 klo 17-19. Kannattaa myös tulla testaamaan Matadorin uusi leikkipaikka ja ruokalista polvenkorkuusille!

Talriikissa kasvomaalausta on perjantaina 20.10.2017 klo 17-19 välisenä aikana. Kannattaa myös testata Talriikin uusi lasten menu, jossa alkuun on juustosalaattia, pääruuaksi porsasta ja jälkkäriksi suklaakakkua ja jäätelöä. Hinta lasten menulle S-etukortilla 15,50€ (norm.16,50€). Tule testaamaan uusi lasten menu, sillä palautteen antamalla osallistut menun arvontaan. Talriikissa on myös oma lasten ruokalista.

Tervetuloa viihtymään ja nauttimaan ravintoloidemme monipuolisesta tarjonnasta!

Samaan aikaan järjestetään myös Koko perheen ravintolakarkelot Seinäjoen ravintoloissa.

 

Lisää