Lakeudelle.fi

Uutisia Lakeudelta

14.09.2017
PowerParkissa syysloman huumaa

PowerPark huvittaa syksylläkin!

Road House on poikkeamisen arvoinen Huvivaltion liikekeskus kantatie 19 varrella. Lauantaina 21.10.2017 RoadHousessa on Lasten Lauantai ja luvassa on hullunhauskaa tekemistä kaikille lapsille ja lapsenmielisille! Road Housesta löydät kuumimman muodin, sisustus- ja lahjatavarat sekä päivittäistavarakaupan laajan tuotevalikoiman. Höllää siis kaasujalkaa syyslomalla, nyt on hyvä aika poiketa syömässä ja shoppailemassa Road Housessa.

Jos Vauhtijalkaa kutittaa ja sisäinen F1 -kuski pyrkii esiin, löytyy paras hoito Power Palace sisäkartingradalta! Syyslomaviikolla Kymppipäivät, yksittäisille ajoille ilman ajanvarausta ke-to 18.-19.10 klo 11-16, 10min ajo vain 10 € / hlö. Radalle pääsee aina ilman ennakkovarausta, jos siellä ei ole yksityistilaisuutta.

Harjoitus tekee mestarin ja Suomen omat Tiger Woodsit pääsevät näyttämään taitonsa Huvivaltion uudella Minigolfradalla. Muistathan varata radan ennakkoon ja vietä hauska päivä, minigolfiin pääsee vain 7 € / hlö.

Ja mitä sitä mieluummin lomalla tekisikään, kuin menisi elokuviin! Katso valtakunnalliset leffauutuudet Magnum Theatren isolta 60 neliön valkokankaalta.

Lisää