Lakeudelle.fi

Uutisia Lakeudelta

21.08.2017
Elokuinen viikonvaihde tarjoilee mm. herkkuja ja luontoelämyksiä

Etsitkö kivaa tekemistä? Meillä on menoa ja meininkiä myös elokuussa! Tässä muutama viikonlopun 25.-27.8.2017 menovinkki @lakeudelle, vaikka koko perheelle :)

Lakeudelle-kohteissa tekemistä riittää

Vielä ehtii huvittelemaan! PowerParkin Elämyspuisto on auki vielä kaksi lauantaita, eli la 26.8. klo 11-19 ja la 2.9. klo 15-24. Tai lähtisittekö eläimiä ihastelemaan? Ähtäri Zoo ja Kotieläintila ovat joka päivä auki klo 10-16. Eläinpuistokierroksen ohella Ähtärissä pääsee seikkailemaan yläilmoissa: FlowPark Ähtäri Zoo avoinna pe klo 13-19, la klo 10-19 ja su klo 10-17. Temppuulu on terveellistä myös sisätiloissa: Duudsonit Activity Park Seinäjoki auki pe klo 13-20 ja la-su klo 11-19.

Kylpemään koko konkkaronkka? Härmän kylpylä ja saunat ovat auki pe klo 7-21, la klo 8-21 ja su klo 8-18. Ja pikku shoppailureissu on tietenkin myös takuuvarma vaihtoehto: Kyläkauppa Veljekset Keskinen palvelee joka päivä klo 9-21 :).

Tutustu myös majoitusvaihtoehtoihimme sekä persoonallisiin shoppailukohteisiin.

RuokaProvinssiKarkelot Seinäjoella la 26.8.

Tusina paikallista pop up -ravintolaa ja lähialueen herkkuja Lähiruokatorilla lauantaina klo 11-19. Tule nauttimaan tarjonnasta tai pystytä Lakeuden puistoon vaikka oma piknik. Kurkkaa lisätiedot täältä.

Pihapippalot, Härmän kylpylä pe 25.8.

Anssin Jussin Areenan terassilla alkaa tanssijalka kutkuttaa, kun Mika Peltoniemi & Orchestra päästelee cover-otteella tunnelmapaloja perjantai-iltana. Juomat luonnollisesti kylmänä, ruoka lämpimänä ja palvelu varsin mainiota. Aikataulut ja lisätietoja voit katsoa täältä.

Caravan-Kalajärvi, Kesäkauden päättäjäiset 25.-27.8.

On aika taas viettää kesäkauden päättäjäisiä Seinäjoen Kalajärvellä. Ohjelmassa mm. Ilotulitus ja tikkakisaa ym.

Östermyra-päivät, Seinäjoki 26.-27.8.

Perinteisiä Östermyra-päiviä vietetään Törnävän museoalueella. Päivien ohjelmassa on mm. kartanoalueen historiaan johdattavaa työpajatoimintaa, museoalueen avoimet ovet sekä Suomen itsenäistymisen ajalle sijoittuva kartanonäytelmä.
Klo 11-17, Törnävän museoalue, Törnäväntie 23, Seinäjoki. Kurkkaa lisätietoja täältä.

Suomi 100, Juhli Suomen luontoa 2017

Tänä viikonloppuna 25.-27.8. kaikkialla Suomessa juhlitaan kaunista luontoamme. Eri tahot ovat järjestäneet tapahtumia omille alueilleen ja Etelä-Pohjanmaan alueella muun muassa Kauhavalla, Seinäjoella ja Kurikassa on järjestetty ohjelmaa. Käy kurkkaamassa lähin tai kiinnostavin tapahtuma täältä ja juhli sinäkin Suomen luontoa!

Kurkkaa muut menovinkit Tapahtumat -sivultamme.

Hyvää viikonloppua kaikille!

Lisää