Lakeudelle.fi

Uutisia Lakeudelta

07.08.2017
Power Truck Show PowerParkissa jo 13. kertaa!

Power Truck Show on kuljetusalan kansainvälinen suurtapahtuma

Kauhavan PowerParkissa 11.-12.8.2017 järjestettävillä Power Truck Shown Kuljetusmessuilla / Autonäyttelyssä hämmästeltävää riittää, niin kuljetusalan ammattilaisille kuin isolle yleisöllekin! Nähtävillä on mm. merkittävät automaahantuojat, kuljetusalan muut toimijat, uutta rakennettua ja erikoismaalattua kuljetuskalustoa… bongaa vaikka maailman nopein kuorma-auto!

Power Truck Show on myös yksi Euroopan parhaimmista autonäyttelytapahtumista. Autonäyttelyssä ovat mukana Suomen ja Euroopan kovatasoisimmat näyttelyautot, siistit hyötyajoneuvot, veteraani- ja nostalgia-autot, jenkkiveturit, vanit, pick-upit, pakettiautot ja muut näyttävät henkilöautot.

Runsaasta ohjelmatarjonnasta löytyy jokaiselle jotakin - ohjelmassa mm. lupsakat lasten liikennepuistokonstaapelit Maltti ja Valtti, Miss Power Truck -kilpailu, Legends-näytösajo, uuden areenan saanut suosittu truck pulling, laskuvarjohyppynäytös (säävarauksella), Sebastian Westbergin Freestyle Motocross Show, Surmanpalloajoa Cageriders jokiranta-alueella ja paljon paljon muuta!

Tutustu ohjelmaan tarkemmin Power Truck Shown kotisivuilla täällä.

Bongaa Power Truck Show'hun saapuva näyttävä rekkaconvoy!

Kerran vuodessa nähtävä rekkaconvoy on varsinainen elämys - niin rekkojen ratin takana Härmää kohti suuntaaville, kuin matkan varrella upeita rekkoja, tööttäyksiä ja valojen vilskettä odottaville katsojillekin! Power Truck Shown polkaisee käyntiin näyttävä Rekkaconvoy, joka saa alkunsa torstaiaamuna 10.8. Naantalin ja Vuosaaren satamiin saapuneista maalatuista ja rakennelluista kuorma-autoista.

Mm. Ruotsista, Saksasta, Hollannista, Slovakiasta ja Sveitsistä saapuvat näyttelyautot kohtaavat toisensa Lempäälän Pirkanhovissa noin klo 11.30 / 12.00, jolloin matka jatkuu entistä isompana saattueena kohti Jalasjärveä. Neste Jalastuulessa Jalasjärvellä pidetyn ruokapaussin (n. klo 14.30-15.00) jälkeen täydellisessä kokoonpanossa oleva kulkue valtaa maantien kohti Power Truck Show’ta. Seinäjoella rekkaconvoy kulkee ohitustietä pitkin Kuortaneentielle ja edelleen Pohjan Valtatielle suuntana Härmä. Aikataulut ovat liukuvia, seuraa convoyn etenemistä Power Truck Shown Facebook-sivulla.

Huvitukset jatkuvat Power Truck Shown jälkeenkin!

Power Truck Show’n viralliset jatkot eli Rock Night K-18 bileet järjestää PowerPark 11.-12.8., jolloin lavalle nousevat: Paula Koivuniemi, Anna Puu, Popeda, Juha Tapio, Lauri Tähkä ja Playa. Vierailuun kannattaa tietenkin yhdistää myös hurvittelua huvipuistossa: PowerParkin huvipuisto on avoinna tapahtumaviikonloppuna joka päivä klo 11 – 19.

Lisätiedot: powerpark.fi

Lisää