Lakeudelle.fi

Uutisia Lakeudelta

29.06.2017
Kyläkaupan kesä on täydessä vauhdissa

Ostoksille joka päivä kello 23 asti.
Kyläkauppa on palvellut juhannuksesta asti pidennetyin aukioloin. Iltoihin on lisätty kaksi tuntia shoppailuaikaa: Kyläkauppa on avoinna kesän ajan joka päivä aamuyhdeksästä aina iltayhteentoista. Pidemmillä aukioloajoilla Kyläkauppa haluaa tarjota niin matkailijoille kuin paikkakuntalaisillekin mahdollisuuden rauhalliseen ostosmatkaan. Kiireettömällä ostosreissulla on lupa nauttia tuurilaisesta tunnelmasta, tarjouksista ja tapahtumista aamusta iltaan.

Kesäistä toritunnelmaa
Kyläkaupan kesäaika tuntuu alkavan viimeistään silloin, kun Kesätori aukeaa ja kesäjuna aloittaa liikennöintinsä Tuurin kauppakylän alueella. Edullisten löytöjen Kesätori palvelee tutulla paikallaan OnnenKengän ja Tavarapuodin sisäänkäynnin läheisyydesssä. Kesätorilla myydään koko kesän ajan pääasiasssa pukeutumisen tuotteita; kesäisiä vaatteita, kenkiä ja asusteita. Kesätori on avoinna joka päivä 10-20.

Hyppää kesäjunan kyytiin
Aiemmilta vuosilta tuttu ilmainen Kesäjuna liikennöi tänäkin vuonna Tuurin kauppakylän asiakkaiden käytössä koko kesän ajan. Ilmaisen elämysajelun reitti kiertää Tavarapuodin edestä OnnenKengän juurelta Ruokapuodin eteen, sieltä karavaanialue Onnelan kautta Miljoona Tivoliin ja siitä takaisin Tavarapuodin eteen. Kyytiin voi nousta jokaiselta pysäkiltä, mikäli tilaa on. Juna kulkee Kyläkaupan alueella joka päivä klo 12-14 ja 15-18.30, lähdöt Tavarapuodin edestä taslta ja puolelta.

Lue lisää: Tuuri.fi

Lisää