Lakeudelle.fi

Törnävän kesäteatteri

Spamalot

Luvassa kahjoa brittihuumoria musikaalin muodossa!

Monty Pythonin Spamalot -musikaali on kookos – siis kookas tuotanto ja iso panostus Seinäjoen kaupunginteatterilta. Teoksessa lavalla laulaa ja tanssii toistakymmentä esiintyjää. Rooleissa nähdään mm. Olli Rahkonen, Aku Hirviniemi, Anna Victoria Eriksson, Henrik Hammarberg, Juha Hostikka, Pihla Pohjolainen, Lauri Ketonen ja Annina Rubinstein. Kuningas Arthurin näyttelijä julkistetaan koivun siitepölyn jo kutitellessa nenää, eli keväällä.

Musikaalissa ollaan sekä keskiajan Englannissa että nyt, täällä. Spamalot parodioi mytologista tarinaa kuningas Arthurista ja pyöreän pöydän ritareista, jotka jumala pistää etsimään Graalin maljaa. Tehtävä vie kuninkaan ja hänen ritaripoppoonsa erikoisiin paikkoihin ja hullunkurisen outoon seuraan. Päät on pidettävä joko pystyssä tai kohdattava hirvittävän kummallinen kuolema.

Legendaarisen Monty Python -koomikkoryhmän tuotos nähdään nyt ensimmäistä kertaa ikinä suomeksi!

Törnävänsaari on Seinäjoen keskustan tuntumassa oleva suosittu tapahtuma-, museo- ja ulkoilualue. Provinssi-festivaalia on järjestetty alueella 40 vuotta ja kesäteatteria siellä on esitetty jo 60-luvulta lähtien. Törnävän kesäteatterissa on katettu katsomo ja reilut 690 katsomopaikkaa. Kesäravintola palvelee teatteriasiakkaita.

Monty Pythonin Spamalot saa kantaesityksensä 6. heinäkuuta 2019. Musikaaliesitykset yltävät elokuun loppuun saakka. Kesäteatterissa nähdään ensi suvena myös Stand Upia ja lastenteatteria.

Katso video: Monty Python -koomikko Eric Idle sai kuulla Suomen Spamalot-esityksestä

Takaisin kohteisiin >

Faktaa

Yhteystiedot
Törnävänsaarentie 1
60200 Seinäjoki
Lippumyymälä p. +358 10 416 2600
teatteri.myynti@seinajoki.fi

www.seinajoenkaupunginteatteri.fi

Muuta mukavaa matkailijalle:
www.visitseinajoki.fi

 

 

 
 
 
 
 
 
Lisää