Lakeudelle.fi

Syksyn parhaat menovinkit

Perheviikonloppu. Syksyinen shoppailumatka. Syyslomanen tai vaikkapa laatuaikaa lasten ja isovanhempien kesken. Rakkaalla lomalla on monta nimeä, ja niinpä meillä on siihen myös monta ratkaisua. Syksyn saapuessa Lakeudella tapahtuu – tartu vinkkeihimme ja varaa lakeuden ykköskohteiden lääkitys lomakuumeiluun!


 

ähtäri

Syyslomalla Ähtäriin

Oletko jo nähnyt Ähtäri Zoon asukkaat, kuten pikkupandat, takinit, lumileopardit ja karhunpennut? Tai vieraillut kotieläintilalla? Ähtäri Zoon eläinpuistokierrokselle pääset ympäri vuoden, ja Ähtäri Zoo Kotieläintilakin on avoinna joka päivä 29.10.2017 asti! Kurkkaa, mitä Ähtärissä tapahtuu syyslomalla Uutisia Lakeudelta -sivulta.

Ähtärissä tekemistä riittää pidemmäksikin aikaa. Tutustu ja varaa koko perheen syyslomapaketti yöpymisellä Hotelli Mesikämmenessä!

Syyslomapaketti Ähtärissä esim. Aikuiset 72 €/hlö/2hh/vrk tai 102 €/hlö/1hh/vrk, Lapset yli 3 v. lisävuoteessa 35 €/lapsi. Hinta sis. majoituksen, aamiaisen, aamu- ja iltakylpylän, lipun Flowparkkiin sekä Zoo-rannekkeen.

luelisää


kuortane

Liikunnan riemua Kuortaneen Eppu-kurssilla

Kuortaneen Urheiluopisto on koko perheen aktiivinen lomapaikka! Tiloja löytyy joka lähtöön: liikuntahalleja ja pelikenttiä sisällä ja ulkona, frisbeegolfrata, kiipeilyseiniä, yleisurheilualueita, uimahalli sekä upeat ulkoilumaastot luontopolkuineen!

Syysloman Eppu Sporttis -kurssilla ohjelma on rento ja lomatunnelmaan sopiva. Se sisältää sopivasti ohjattua toimintaa ja lepoa. Kaikki 8-13-vuotiaat pääsevät joukolla viettämään hauskan ja aktiivisen syysloman. Leirille tullessa ei tarvitse olla lajien taituri, KAIKKI ovat tervetulleita!

Eppu Sporttis - syysloman liikuntaleiri 17.-19.10.

luelisää


harman-kylpyla

Härmän Kylpylä on perheelle ihan ykköspaikka

Kuka tarvitsee vähän hemmottelua? Kenelle maistuu hyvä ruoka? Entä kuka on perheen vesipeto, leikkipuiston leijona ja ahkera askartelija? Koko perheen huutaessa kuorossa "MINÄ" ei jää epäselväksi, etteikö käynnistä Härmän Kylpylässä tulisi menestys! Koko perheen kylpyläpäivä Härmässä sisältää kylpylässä pulikoinnin lisäksi touhuilua Vekaraviidakossa, jossa mm. pallomeri, liukumäki ja seikkailusilta!

Miten olisi kunnon Härmäläänen Kylpyläpäivä?
Kylpylälippu perheelle esim. 30 € (1-2 aikuista ja 1-3 alle 15v lasta).
Ja Wellness-osaston hemmotteluun voit myös varata aikoja maanantaista lauantaihin!

luelisää


keskinen

Nokka kohti Suomen Suurinta Tavarataloa

Tuurissa Kyläkaupan syysloma lupaa hyvää shoppailijoille! Tutulla paikallaan Tavarapuodin etupihalla kävijät vastaanottaa kausituotteiden monipuolinen syystori. Houkuttelevia tarjousmarkkinoita on luvassa mm. viihde-elektroniikka- ja peliosastolla! Muistathan myös, että samassa kullanhohtoisessa linnassa Kyläkaupan Ruokapuodin kanssa sijaitsee Hotelli OnnenTähti, jossa voi majoittua tyylikkäissä tilavissa huoneissa. Ei siis huolta vaikka ostoksilla viivähtäisi pidempäänkin!
Ja muistathan, että Kyläkauppa palvelee ihan joka päivä klo 9 - 21. Koko pitkä päivä siis aikaa shoppailla!

luelisää

Tuurin lisäksi suosittelemme piipahtamaan Juustoportin monipuolisessa kahvila-ravintolassa ja myymälöissä Jalasjärvellä (vt 3:n varrella) ja hankkimaan uniikit tuliaiset Lapuan Kankureilta tai Koskenkorvan Sheriffin omasta putiikista Jari Mäki Oy:ltä. Lue lisää ostoskohteista täällä.


powerpark

Huvivaltio Powerparkista vauhtia syyslomaan!

Vaikka huvipuisto hiljenee syksyllä, ei se tarkoita, ettei Huvivaltio PowerParkissa tapahtuisi. Koko perheen menovinkit Härmän PowerParkiin löytyy Uutisia Lakeudelle-sivulta, jonne on koottu tekemistä syyslomalle Härmän suunnalta.

Poweparkin Road House on huvivaltion ohittamaton taukopaikka valtatie 19 varrella. Saman katon alla voit piipahtaa mm. merkkituotteiden outlet-myymälässä, ruokailla, nauttia Gelato Dolcen herkullisista jäätelöistä, hankkia laatutuotteita juusto- ja lihatiskiltä sekä tehdä muita päivittäistavaraostoksia.


luelisää


dap

Temppuulu on terveellistä, Duudsonit Activity Parkissa!

Seinäjoella sijaitseva ympärivuotinen liikunnallinen hauskanpitopaikka Duudsonit Activity Park tarjoaa puitteet duudsonmaiseen temppuiluun. Hyppää jättitrampoliineilta foam-altaaseen, kieppuile parkour-radalla tai skeitti- ja skuuttiparkissa. Koe vauhdin hurmaa polkuauto- ja pallotykkiradoilla. Laita urheilutaitosi testiin eri lajeissa pituushypystä Amerikan serkun baseballiin. Kivaa koko perheellä, ja vaikka isovanhempienkin kanssa. Activity Parkissa nyt muuten uudet perheystävälliset hinnat!

DAP by night - Suomi 100 Yöleiri
Huippusuosittu yöleiri valtaa Seinäjoen syyslomalla (13.-14.10. / 20.-21.10.). Älä missaa mahdollisuuttasi viettää koko yö Duudsonit Activity Parkissa!

Joko olet käynyt testaamassa PiiPoon legorakentelupistettä? DAPiin saapui juuri paljon uusia Legoja ja parasta on, että voit kerätä pisteeltä löytyvään pussiin legoja, maksaa kassalla ja jatkaa rakentelua kotona!

luelisää

tai varaa Seinäjoen Sokos Hotellien kätevä majoituspaketti!


Ja mitä tapahtuukaan Hotelli Kivitipussa? Syysloman mahtava perhetarjous lomalaisille! Lue lisää!

Lisätietoa kohteista löydät Kohteet-sivulta ja menovinkkejä Tapahtumakalenterista.

Lisää