Lakeudelle.fi

Seinäjoen kaupunginteatteri

Aladdin Seinäjoen kaupunginteatteri

Laadukasta teatteria kaupungin ytimessä!

Seinäjoen kaupunginteatterissa on puolisen tusinaa ensi-iltaa vuodessa. Omien ja yhteistyöproduktioiden lisäksi teatterissa nähdään vierailunäytöksiä. Kaikkiaan esityksiä on noin 250. Seinäjoen kaupunginteatterin näytöksissä käy vuosittain noin 55 000 katsojaa. Seinäjoen kaupunginteatterissa työskentelee liki 80 henkeä. Lukuun sisältyy niin talon vakituinen taiteellinen ja tekninen henkilökunta kuin vierailevatkin näyttelijät, ohjaajat, suunnittelijat ja muusikot.

Seinäjoen kaupunginteatterin toimintaa ohjaavat arvot ovat: ammattitaito, laadukkuus ja jatkuva kehittyminen.

Saman katon alta löytyy teatteriravintola, josta avautuvat huikeat näkymät Alvar Aalto -keskukseen. Myös teatterirakennus on Alvar Aallon suunnittelema. 

Syksy 2018
Sarjahurmaajat:
Iäkäs leskirouva tarjoaa vuokralle huteran talonsa ullakkohuoneistoa. Kämppä sopii enemmän kuin hyvin suurryöstöä suunnittelevan konnakvintetin tarpeisiin. Kaikki menee putkeen, kunnes rouva pääsee perille miesten todellisista puuhista ja hulvaton pudotuspeli alkaa. Miten vaikeaa vanhan mummelin kolkkaaminen muka voi olla? Oman mausteensa soppaan tuovat sairas papukaija, virttyneet jousisoittimet sekä Juho Lindströmin nerokas lavastus.
Näytökset 4.10.-15.12.2018.
Tästä asti aikaa:
Musikaali kertoo kahden unelmiaan tavoittelevan, liki kolmekymppisten Turon ja Emman, ja näiden lähipiirin tarinan. Se on realistinen kuvaus ihmisen tempoilusta yhteiskunnan asettamissa rappusissa ja ansoissa – mutta se on myös rakkaustarina. Päärooleissa laulavat Olli Rahkonen ja Reeta Vestman. Jutun juoni on Kolmas nainen -yhtyeen sekä muusikko ja lauluntekijä Pauli Hanhiniemen muiden kokoonpanojen musiikissa. Myös tarinan hahmot nousevat näiden laulujen maailmasta. Musikaalissa on mukana tuttuja hittejä, mutta myös harvinaisempia helmiä Hanhiniemen pitkän uran ajalta.
Näytökset 26.10.2018-16.2.2019.
Herra Hakkaraisen seitsemän ihmettä:
Koska peräkammaripojan äiti ei pääse matkaan, aukeaa Masa Marsullekin mahdollisuus tutustua maailman seitsemään ihmeeseen. Parivaljakko käy Egyptin pyramideilla, Italian pastapöydissä, tapaa Intian pyhän lehmän ja verryttelee Herra Hakkaraisen kanssa ikämiesnivelet vetreiksi kiinalaisella akrobatialla. Mutta miten kestää tassulalaiseen kauravelliin tottunut pukinvatsa etniset herkut? Irtoaako Las Vegasin kuuluisimmalta rock’n roll -vuohelta Little McGoatilta boogie woogie? Ja mikä oikeastaan on maailman seitsemäs ihme?
Linnateatterin vierailunäytös 10.-14.12.2018.

Talvi 2019
Aladdin ja taikalamppu:
Jännittävä mielikuvitusmatka Tuhannen ja yhden yön tarinoiden maailmaan!Aladdin on hyväntahtoinen hunsvotti, joka aiheuttaa vanhemmilleen huolta ja harmaita hiuksia. Kuin sattuman oikusta askareita pakoileva poika törmää setäänsä, lähtee tämän matkaan, kohtaa ihmeitä ja ajautuu huimaan seikkailuun.
Näytökset 14.2.-23.5.2019.

Tutustu myös Törnävän kesäteatteriin!
Kesällä 2019 kreisi Monty Pythonin Spamalot!


Takaisin kohteisiin >

Faktaa

Yhteystiedot
Alvar Aallon katu 12
60100 Seinäjoki
Lippumyymälä p. +358 10 416 2600
teatteri.myynti@seinajoki.fi

Aukioloajat
ti–pe kello 10–17, la kello 12-17
sekä esitysiltoina näytöksen alkuun saakka.

www.seinajoenkaupunginteatteri.fi

Muuta mukavaa matkailijalle:
www.visitseinajoki.fi

 

 

Sarjahurmaajat
Aladdin Seinäjoen kaupunginteatteri
Tästä asti aikaa
Sarjahurmaajat Seinäjoen kaupunginteatteri
 
 
Lisää