Lakeudelle.fi

Powerpark

puuvuoristorata

PowerPark – Funland in Finland

Mitt i Österbottens sägenomspunna slätter finns PowerPark, det största och speciellaste fritidscentret i Finland. Den 160 hektar stora nöjesstaten består av glädje, fart, upplevelser och aktiviteter!

Välkommen att ha roligt i nöjesparken, bli förtjusta i Sagolandet och leva er in i Finlands första 5D-biograf. Karting erbjuder fartfyllda upplevelser också för lite större besökare, och på ridcentret frågar man inte heller om åldern på hästtokiga. Förutom familjeupplevelser erbjuder nöjesstaten tjänster också för företag och grupper.

I PowerParks fantastiska nöjespark finns det fler attraktioner än någon annanstans i Finland. I nöjesparken råder en internationell stämning. Man kan förflytta sig i ett ögonblick från en amerikansk vilda västern-by till en österrikisk tyrolermiljö och därifrån till en gränd i en italiensk småstad. Nöjesparkens stolthet är Nordeuropas grymmaste berg-och dalbana Junker som skjutsar passagerarna med 4,5 G:s kraft och accelerar snabbare än en F1-bil: 0-100 på 1,9 sekunder.

På området finns det restauranger och caféer samt fantasifulla inkvarteringsmöjligheter. PowerPark erbjuder hotel, lägenheter, stugor, nybyggarvagnar, ett trädhus och två campingområden för husbilar och -vagnar.

Road House är nöjesstatens förstklassiga affärscentrum, där kompetenta serviceställen och mångsidiga restauranger betjänar kunder från morgon till kväll. Road House erbjuder bland annat ett stort utbud dagligvaruprodukter, inrednings- och presentartiklar samt det senaste inom mode.

Tillbaka > 

Fakta

Kontak
Puistotie 3 (tai Jorma Lillbackan tie 16)
62300 Härmä
+358 (0)10 347 7600
info@powerpark.fi

www.powerpark.fi

Om området:
www.visitkauhava.fi

 


Powerpark logo

satumaa
huvivaltiopowerpark
parkhotel
kartingrata
ostoskatu
camping