Lakeudelle.fi

Kuortane Idrottsinstitut

ranta

På Kuortane Idrottsinstitut finns allt för en aktiv semester!

Kuortane Idrottsinstitut ligger vid sjön Kuortaneenjärvis strand i ett underbart tallskogslandskap där man kan njuta av närheten till naturen. Här finns fantastiska möjligheter till idrott, motion och avkoppling. Det finns gott om mångsidiga motionsplatser både utomhus och inomhus.

Mångsidiga aktiviteter på semestern
Resenärer kan boka ett förmånligt boende och ta del av Idrottsinstitutets mångsidiga motionsmöjligheter. Inne i hallarna kan man bl.a. simma, bowla, träna på gym, samt hålla på med inomhusidrott och olika bollsporter. Ute kan man t.ex. jogga, vandra, spela frisbeegolf eller kanske ro omkring på den vackra sjön Kuortaneenjärvi. På sommaren finns veckoscheman med ledarledda aktiviteter för en mer innehållsrik semester.
Kuortanes vackra golfbanor ligger i närheten och Idrottsinstitutet har 15 tennisplaner för dem som är sugna på att spela. För barn finns sportlandet Sport & Fun med över 30 attraktioner som får de yngsta i familjen att ha kul och röra på sig. Under sommaren är Sport & Fun öppet från början av maj till slutet av augusti.
Man kan även delta i olika slags idrottskurser ledda av proffs som är experter inom sina idrottsgrenar. På somrarna ordnas bl.a. tenniskurser, samt Familjekurser där familjen tillsammans kan njuta av en aktiv semester och samvaro genom rörelse och vila. Det är också tillåtet att slappna av och ta det lugnt på Idrottsinstitutet!

Boende och restauranger
Boendet vid Idrottsinstitutet ligger vid Aholankangas talldunge, i närheten av sjön Kuortaneenjärvi. Det finns fyra olika standard- och prisnivåer. Man kan välja mellan sporthotellets lägenheter med bastu, samt Idrottsinstitutets rum och lägenheter, varav en del är handikappanpassade. I rumspriserna ingår frukost och inträde till gym. Det finns cirka 700 bäddar på området.
Kuortane Idrottsinstituts restaurangvärld bjuder på olika alternativ i matväg. På restaurang Aalto kan du njuta av à la carte och buffé i en härlig restaurangmiljö vid ett bländande vackert sjölandskap. På Eppula Buffet kan du äta en mångsidig frukost, lunch eller middag i bufféform. Cafe Tassi erbjuder förutom traditionella kaféprodukter även à la carte- och smårätter. I anslutning till bowlinghallen finns bowlingbaren Kaatoklubi.

Kuortane ligger mitt i allting – hit är det lätt att komma!
Kuortane Idrottsinstituts mångsidiga hälso- och fritidstjänster erbjuds året runt till både stora och små. Den omgivande naturen, de högklassiga motionsplatserna och de mångsidiga kringtjänsterna skapar en unik upplevelse.
Kuortane Idrottsinstitut passar bra som bas även för en längre runda runt om i Södra Österbotten. Mindre än en timmes bilresa från Kuortane ligger bl.a. upplevelseparken PowerPark, Ähtäri Zoo, Keskinens Bybutik och Duudsonit Activity Park i Seinäjoki. Välkommen till en fantastisk sportvärld!


Tillbaka >

Fakta

Kontakt
Opistotie 1
63100 Kuortane
+358 (0)6 516 6111 /telefonväxel
reception@kuortane.com

www.kuortane.com

Kuortanelogo


Kuortane_suppailu

kuortaneenurheiluopisto2
kuortaneenurheiluopisto1

Kuortane_terassi