Lakeudelle.fi

Hotell Kivitippu

kivitippu

VÄLKOMMEN TILL HOTELL KIVITIPPU!

Tillbringa en lyckad semester hos oss, arrangera ett effektivt möte eller bjud in dina gäster till en avslappnande festkväll. Vad du än har för planer hjälper vi dig att förverkliga dem.

Hotell Kivitippu ligger i Lappajärvi kommun, invid Lappajärvi sjö, Europas största kratersjö. På vårt hotell kan du njuta av den oförstörda naturen och många aktiviter i omgivningen. För golfentusiaster är vårt läge optimalt - Sjönejdens Golf med sin parkliknande green ligger i hotellets omedelbara närhet.

Välj den avkoppling som passar bäst just för dig. Svettas på gymet, slappna av på poolavdelningen, njut av massage och andra vårdbehandlingar. Allt under samma tak.

Vår konferensservice erbjuder utmärkta och mångsidiga möjligheter för såväl ett litet kvällsparty som för konferenser med hundratals deltagare.

I Kivitippus nyrenoverade och moderna hotellrum kan du koppla av och ladda krafterna, med parken och det vackra sjölandskapet som fönsterutsikt. Vi har även hotellrum med inbyggd bastu som du kan njuta av och använda efter eget behag. I våra större rum och sviter finns det bäddar och plats även för en större familj.

Hotell Kivitippus dörrar är alltid öppna - välkomna att njuta!

Tillbaka >

Fakta

Kontakt
Nykäläntie 137
62600 Lappajärvi
+358 (0)6 561 5000
info@kivitippu.fi

www.kivitippu.fi