Lakeudelle.fi

Härmä Spa

ha?rma?n-kylpyla?

Spahotell där hela familjen trivs!

Barnens Härmä
Elefanten Nippe hittade till Härmä Spa!
Elefanten Nippe har under sitt lilla liv rest runt med en cirkus. När han besökte Härmä Spa tillsammans med sina vänner beslutade han sig för att stanna och bosätta sig på spat, eftersom det var så trevligt där och fanns så mycket kul att göra.

Vad tycker elefanten Nippe särskilt mycket om?
När han får leka massor!
Naturligtvis tycker elefanten Nippe om Barndjungeln. Det är Nippes favoritplats, där bara fantasin sätter gränser. Där kan man leka alltifrån hemmalekar till fartfyllda djungeläventyr. I Barndjungeln finns det bland annat ett bollhav, en rutschkana och en äventyrsbro. Barndjungeln är en perfekt fortsättning på det fantastiska utomhuslekområdet som är Kauhavas mångsidiga lekpark, naturligtvis bredvid nöjesparken PowerPark!
Barndjungeln är en lekpark som är helt gratis för alla små barn!
Elefanten Nippe tycker att det är bra att Barndjungeln är gratis för alla hans vänner, är öppen från morgonen till kvällen och att man kan leka själv eller under ledning samt att den är tillgänglig och det finns massor att göra för alla under 7 år.

Det skulle vara roligt att göra något med händerna!
När elefanten Nippe vill pyssla finns Fixarverkstan på Härmä Spa, där barnen kan göra en alldeles egen T-shirt med Nippe. Där kan man även ha födelsedagskalas tillsammans med Nippe eller bara pyssla med en massa roligt, till exempel göra ett armband i pärlbaren.
Man blir hungrig emellanåt!

I restaurangen hittar man elefanten Nippes alldeles egna meny!
Under sommaren dukar man naturligtvis även upp elefanten Nippes pizzabuffé, som till och med får Nippes mage att bli full. Och om man inte blir tillräckligt mätt på pizza så blir man det på glassbuffén. Du får äta hur mycket glass du vill under hela sommaren och alltid på helgerna! Och även i restaurangen har barnen en egen lekhörna. Och när naturen kallar finns det ett skötrum.

När man börjar bli trött!
I receptionen på hotellet kommer även de små upp till de vuxnas höjd vid incheckningen. Härmä Spa har byggt en trappa i anslutning till receptionsdisken. Och inte nog med det. Alla barn får elefanten Nippes färgpennor när de kommer!

En fördel med Härmä Spa är att de dessutom har många familjerum. Barnen får sova i eget rum och föräldrarna också. För de allra minsta finns det mikrougnar i korridoren för att värma upp barnmat. Det är praktiskt!

Elefanten Nippe rekommenderar Härmä Spa till alla med barnasinne. Det är roligt på spa. Även i själva spat! I barnens lekbassänger är det alltid +32 grader oavsett väder.
Elefanten Nippe hälsar alla sina gäster välkomna till barnens alldeles egna Härmä Spa.
Och det finns massor att göra även för vuxna: lyxiga behandlingar, en frisbeegolfbana, en golfbana, en spa- och bastuavdelning, finsk närproducerad mat på buffetbordet och på à la carte-menyn. Sex kvällar i veckan bjuds det även på finsk dansmusik!

Allt detta erbjuder Härmä Spa!ha?rma?n-tunnus

 Tillbaka >

Fakta

Kontakt
Vaasantie 22
62375 Ylihärmä
+358 (0)6 483 1111
myynti@harmankuntokeskus.fi

https://harmankylpyla.fi/sv/

Om området:
http://www.visitkauhava.fi/sv/visit_kauhava

harman-kylpyla1