Lakeudelle.fi

PowerPark

puuvuoristorata

Kauhavalla, keskellä tarunhohtoisia lakeuksia, kohoaa Suomen suurin ja erikoisin vapaa-ajankeskus, Elämyspuisto PowerPark.

160 hehtaaria ikärajatonta riemua, vauhtia, elämyksiä ja aktiviteetteja. Yhden kaukonäköisen ja idearikkaan miehen unelmasta on reilussa vuosikymmenessä kasvanut Suomen paras, asiakkaiden arvostama vapaa-ajankohde *. Mielikuvituksellinen maailma kaikenikäisille ja -kokoisille huvittelijoille.

Menestystarina alkoi ulkokartingradasta, joka on arvioitu yhdeksi maailman kauneimmista. Tänä päivänä hauskanpidon sydän on huvipuisto, jossa on eniten laitteita Suomessa taaperoista täysikasvuisille. Huvipuiston ylpeys on Suomen suurin puuvuoristorata ja viimeisin suurhanke Junker, Pohjois-Euroopan hurjin vuoristorata joka kiihdyttää matkustajat 0-100 km/t huippunopeuteen vain 1,9 sekunnissa. Huvipuistossa voit siirtyä amerikkalaisen lännenkylän tunnelmista itävaltalaiseen tirolilaismiljööseen ja sieltä italialaisen pikkukaupungin kujalle.

Halusta tarjota unohtumattomia kokemuksia koko perheelle syntyi seuraavaksi Satumaa, pienten oma maailma Röllikylineen ja farmeineen. Sittemmin ulkokartingrata on saanut seurakseen Euroopan suurimman sisäkartingradan, heppahullujen oman hevoskeskuksen ja Suomen ensimmäisen 5D-elokuvateatterin. Koska kaikkia satumaisia huvituksia ei ehdi päivässä kokea, on alueelle noussut myös mielikuvituksellisia majoitusvaihtoehtoja, ravintoloita ja kahviloita.

Vuonna 2014 avautui uusi ravintola- ja ostoskeskus elämysten maailmaan johtavan tien varrelle. Powerpark on Suomen hauskin paikka, joka antaa elämyksiä kaikenikäisille lapsille, heidän perheilleen ja ystävilleen.

Kesäkaudella 2019 PowerParkille pääsee kätevästi myös junalla Härmän asemalle. Se kannattaa pitää mielessä ja poiketa Huvivaltiossa vaikka päiväkäynnillä!

*Taloustutkimus Oy:n Suomi Tänään 2010, 2013, 2014, 2016, 2017.

Takaisin kohteisiin
>

Faktaa

Yhteystiedot
Puistotie 3 (tai Jorma Lillbackan tie 16)
62300 Härmä
+358 (0)10 347 7600
info@powerpark.fi

www.powerpark.fi

Muuta mukavaa matkailijalle:
www.visitkauhava.fi

 


Powerpark logo

satumaa
huvivaltiopowerpark
parkhotel
kartingrata
ostoskatu
camping
Lisää