Lakeudelle.fi

Ostosmatkailukohteet

Lapuan_kankurit_myymala 1_www

Lapuan Kankurit

Lapuan Kankurit on Suomen johtava pellava- ja villa jacquardkutomo, jonka kudonta- ja materiaalitaitoja on hiottu huippuunsa vuosikymmeniä. Menestystuotteiden takana ovat huippusuunnittelijat, jatkuva tuotekehitys, ammattitaitoinen henkilökunta, uusin kudontatekniikka sekä vastuullinen asenne ympäristöön ja ihmisiin. Lapualla kodikas, toinen toistaan ihanampia sisustus- ja lahjaideoita ja upeita tarjouksia pullollaan oleva tehtaanmyymälä löytyy kulttuurikeskus Vanhan Paukun tiiliseinien suojasta.
Tervetuloa tutustumaan mallistoon paikan päälle!
www.lapuankankurit.fi

Juustoportti2

Juustoportti

Kurikan Jalasjärvellä, Pentinmäen kylässä on koko kansan tuntema Juustoportin kahvila. Siellä, missä Isabella-lehmä tervehtii tulijaa. Matkailija pääsee nauttimaan herkkuja niin monipuolisesta lounaspöydästä, kuin à la carte -listaltakin. Juustokellarimyymälän laajasta valikoimasta pääset maistelemaan Juustoportin uutuuksia ja klassikoita. Myymälästä löytyy Juustoportin omien tuotteiden lisäksi tärkeimmät päivittäistavarat, kotimaisten pienten tuottajien erikoistuotteita unohtamatta. Tervetuloa Juustoportille!
www.juustoportti.fi

Lankava

Lankava - käsityöihmisen pysäkki Kauhavalla

Lankava on värikäs ja monipuolinen lankatavaratalo Kauhavalla, keskellä Etelä-Pohjanmaan lakeuksia. Pitkien perinteiden lankakauppa on perustettu 1925. Lankavasta löydät langat, kuteet, tarvikkeet ja freesit ideat kaikkiin käsitöihin. Yhden haaveena on virkattu matto, toisen puikot kilisevät villasukkaa ja kolmas kolkuttelee kangaspuitaan iltojen iloksi – ainekset näihin löytyvät meiltä! Poikkea matkallasi Lankavassa ja hae mukaasi pussillinen lankakeriä ja aimo annos inspiraatiota. Ilmaiset käsityöohjeemme löydät osoitteesta www.lankava.fi

 Takaisin kohteisiin >

Faktaa

Lapuan Kankurit
Outlet-myymälä Lapua
Kulttuurikeskus Vanha Paukku
Kauppakatu 23
62100 Lapua
+358 (0)50 527 5728
myymala@kankurit.fi

Juustoportti
Kahvila-ravintola Jalasjärvi
Keisarintie 145
61710 Pentinmäki
+358 (0)6 456 6900
kahvila@juustoportti.fi

Lankava
Myymälä, Lankava Oy
Kauppatie 91
62200 Kauhava
+358 (0)6 434 5500
lankava@lankava.fi

Muuta mukavaa matkailijalle:
www.visitkauhava.fi

Lisää