Lakeudelle.fi

Ostosmatkailukohteet

Lapuan_kankurit_myymala 1_www

Lapuan Kankurit

Lapuan Kankurit on Suomen johtava pellava- ja villa jacquardkutomo, jonka kudonta- ja materiaalitaitoja on hiottu huippuunsa vuosikymmeniä. Menestystuotteiden takana ovat huippusuunnittelijat, jatkuva tuotekehitys, ammattitaitoinen henkilökunta, uusin kudontatekniikka sekä vastuullinen asenne ympäristöön ja ihmisiin. Lapualla kodikas, toinen toistaan ihanampia sisustus- ja lahjaideoita ja upeita tarjouksia pullollaan oleva tehtaanmyymälä löytyy kulttuurikeskus Vanhan Paukun tiiliseinien suojasta.
Tervetuloa tutustumaan mallistoon paikan päälle!
www.lapuankankurit.fi

Jari Mäki

Pohojammaan Amerikka - Jari Mäki Oy

Tämä amerikkalaisuuteen erikoistunut yritys sijaitsee Koskenkorvalla, Etelä-Pohjanmaalla. Pihapiiri on upea, American Ranch -tyylinen kokonaisuus valkoisine lankkuaitoineen. Pihasta löydät tyyliin sopivasti myös mm. Vapauden Patsaan ja Texasilaisia öljypumppuja sekä amerikkalaisen aidon palopostin. Kesäaikana ranchilla on hevosia.

Myymälästämme löydät kattavan valikoiman USA-tuotteita pukeutumiseen, sisustamiseen ja hyötykäyttöön sekä persoonallisia tuliaisia lapsille. Ja mikä parasta: jenkkiautoharrastajalle osat ja varusteet saman katon alta! Suurin osa tuotteistamme on myös verkkokaupassamme, mutta toisinaan myyntiin tulee pieniä eriä erikoisuuksia, eikä kaikkea aina lisätä verkkokauppaan. Myymälässä pääset tutustumaan Kari Tapion kitaraan, sekä Irwin Goodmanin jukeboxiin. Kokonainen seinä, "Wall of Fame" esittelee vuosien varrella vierailleita kuuluisuuksia. Autokokoelmassa on mukana Irwin Goodmanin Jeeppi, sekä Presidentti Kekkosen Cadillac.
www.jarimaki.fi

Juustoportti2

Juustoportti

Kurikan Jalasjärvellä, Pentinmäen kylässä on koko kansan tuntema Juustoportin kahvila. Siellä, missä Isabella-lehmä tervehtii tulijaa. Matkailija pääsee nauttimaan herkkuja niin monipuolisesta lounaspöydästä, kuin à la carte -listaltakin. Juustokellarimyymälän laajasta valikoimasta pääset maistelemaan Juustoportin uutuuksia ja klassikoita. Myymälästä löytyy Juustoportin omien tuotteiden lisäksi tärkeimmät päivittäistavarat, kotimaisten pienten tuottajien erikoistuotteita unohtamatta. Tervetuloa Juustoportille!
www.juustoportti.fi

Lankava1

Lankava - käsityöihmisen pysäkki Kauhavalla

Lankava on värikäs ja monipuolinen lankatavaratalo Kauhavalla, keskellä Etelä-Pohjanmaan lakeuksia. Pitkien perinteiden lankakauppa on perustettu 1925. Lankavasta löydät langat, kuteet, tarvikkeet ja freesit ideat kaikkiin käsitöihin. Yhden haaveena on virkattu matto, toisen puikot kilisevät villasukkaa ja kolmas kolkuttelee kangaspuitaan iltojen iloksi – ainekset näihin löytyvät meiltä! Poikkea matkallasi Lankavassa ja hae mukaasi pussillinen lankakeriä ja aimo annos inspiraatiota. Ilmaiset käsityöohjeemme löydät osoitteesta www.lankava.fi

 Takaisin kohteisiin >

Faktaa

Lapuan Kankurit

Outlet-myymälä Lapua
Kulttuurikeskus Vanha Paukku
Kauppakatu 23
62100 Lapua
+358 (0)50 527 5728
myymala@kankurit.fi

Aukioloajat
Ma-Pe 11-18
La 10-15
Heinäkuussa ja joulukuussa avoinna myös sunnuntaisin 12-15

Jari Mäki Oy

USA-tuote myymälä
Lasipajantie 5 (Lännentie 5)
61330 Koskenkorva
+358 (0)6 4229 888
mail@jarimaki.fi

Aukioloajat
Ma-Pe 8-17
La 9-14

Juustoportti

Kahvila-ravintola Jalasjärvi
Keisarintie 145
61710 Pentinmäki
+358 (0)6 456 6900
kahvila@juustoportti.fi

Aukioloajat
Ma-La 7-22
Su 8-22

Kesäaukioloajat
Ma-La 7-23
Su 8-23

Lankava

Myymälä, Lankava Oy
Kauppatie 91
62200 Kauhava
+358 (0)6 434 5500
lankava@lankava.fi

Aukioloajat
ma-pe 9-17
la 9-13

Muuta mukavaa matkailijalle:
www.visitkauhava.fi

Lisää