Lakeudelle.fi

Matkatarinat Lakeudelta

25.05.2018
Hiekkakakkuja kylpylässä, jäätelötötteröitä lankakaupassa ja Huvivaltion riemua!

Tänään esittelemme teille tehokkaan parin päivän irtioton arjesta - tai voihan sen tietty ottaa rennommin ja viivähtää pidempäänkin.

Härmän Kylpylä, Huvivaltio PowerPark ja Lankava, miten nämä kolme kohdetta liittyvät toisiinsa? 
Josko aloittaisimme siitä, että kaikki nämä kolme kohdetta sijaitsevat Kauhavalla. Välimatkaa kohteesta toiseen kuluu omalla autolla vain 15 minuuttia, joten jaloittelutauoille ei ole tarvetta. Majoittua voit sekä Härmän Kylpylässä että PowerParkissa, aktiviteetteja löytyy moneen makuun ja kotimatkallekin löytyy ajanvietettä Lankavasta! Nämä kohteet kiertää tiukalla aikataululla kahdessa päivässä, mutta mikäli toiveissa on myös rentoutua ja nauttia reissusta ilman kellon vilkuilua, suosittelemme viivähtämään kaksi yötä. Tutustutaanpa kohteisiin hieman tarkemmin:

1. Härmän Kylpylä mielletään usein vain kylpyläksi, mutta moniko tietää mitä kaikkea muuta alueelta löytyy? Pureudutaan siis kylpylän lisäksi myös sen ympäristöön. 
Kylpylän "takapihalla" sijaitseva liikuntahalli Anssin Jussin Areena palvelee ympäri vuoden. Areenasta löytyy sisäpelikenttä, juoksurata ja kuntosali. 
Areenan vierestä lähtee reitti kuntopolulle. Polun varrelta löytyy luontovisailua sekä kuntorasteja. Tällä polulla viihtyy varmasti koko perhe! Lisäksi löytyy ulkoilureitti, sekä golf- ja frisbeegolfrata. Kylpylän ja Areenan välistä löytyy viihtyisä lasten leikkialue, jossa pääsee kiipeilemään, keinumaan ja leikkimään hiekkaleikkejä. Lähistöllä on myös hyvät pyöräilyreitit ja mahdollisuus meloa joessa. Vuokravälineet saa varattua Areenasta. Lukaise lisää Härmän Kylpylän alueen luontoliikunnasta.
Perheen pienimmät viihtyvät myös Nippe Norsun Vekaraviidakossa. Lue lisää Nippe Norsun suosituksista.
Kylpylän ravintolamaailma sai keväällä 2018 täydennystä uudesta Riihi -ravintolasta, lisäksi saman katon alta löytyy Kotipizza!
No sitten se itse kylpylä - aina +32 asetta satoi tai paistoi! Lasten leikkialtaissa aika kuluu kuin siivillä ja kuntoaltaassa voi ottaa pienen kisailun. Ja saunatarjontaakin löytyy!

Kylpylän luontopolku Kylpylän leikkialue Kylpylän luontopolku2

2. PowerPark - 160 hehtaaria ikärajatonta riemua! Huvipuisto on rakentunut nerokkaasti, sillä lapset voivat huvitella useammassa laitteessa yhtä aikaa ja aikuisella on heihin näköyhteys. Koko perheen ei tarvitse siis jonotella yhteen laitteeseen kerrallaan. Vaikka vauhtivempeleitä on joka lähtöön, niin perheen pienimmät on myös huomioitu erinomaisesti. Satumaan ja Röllimetsän lisäksi tarjolla on vähän pienempiä vatsanpohjia kutkuttavia laitteita. Huvipuistossa nälän voi taltuttaa useassa eri ravintolassa. Huvipuiston alueella on myös sisä- ja ulkokartingrata, hevoskeskus ja kesällä 2017 avattu 18-reikäinen minigolfrata.
Majoitustarjontaa Huvivaltion alueelta löytyy moneen lähtöön: hotelli, huoneistoja, leirintäalue, mökkejä ja vankkureita.
Ja myös shoppailu onnistuu! Huvipuiston läheltä löytyy Road House, josta löytyy niin vaatetta, sisustus- ja lahjatavaraa, kuin elintarvikkeitakin. Kauppakeskuksessa on myös ravintola ja oma pieni jäätelötehdas, Gelato Dolce, tätä herkkua on pakko maistaa!

Powerpark_uutinen powerpark4 camping

3. Lankava - lankakauppa Kauhavalla, jokaisen käsityöihmisen unelmakauppa! Lankavassa kangaspuut on kolissut vuodesta 1925 saakka. Lankoja, kuteita, huovutusta, valmiita tuotepaketteja, mitä laitettaisiin? Lankavan hyllyjen välissä kierrellessä ajantaju katoaa ja koko perheelle riittää varmasti ihmeteltävää.  Ajankohtaisena tuotteena voisi nostaa esiin tarvikepakkauksen, jonka sisältö muotoutuu jäätelötötteröksi, nerokasta!

Lankava Lankava1

Tsekkaa näiden kolmen kohteen sijainnit kartalta ja suuntaa reissuun Lakeudelle!

Lisää Lakeudelle-kohteita

Lisää