Lakeudelle.fi

Kyläkauppa Veljekset Keskinen

veljekset-keskinen

Tuurin Kyläkauppa on Suomen suurin tavaratalo ja Suomen suosituin matkailukohde!

Reilun 500 asukkaan Tuurin kylässä sijaitseva Kyläkauppa on myynniltään, valikoimaltaan ja myyntipinta-alaltaan Suomen suurin tavaratalo. Kyläkaupassa vierailee yli 6 miljoonaa kävijää vuodessa.

Kyläkauppa on kasvanut huimasti vuosien varrella sekä kooltaan että valikoimaltaan ja kerännyt samalla ympärilleen kokonaisen kauppakylän. Tavarapuotina tunnetun tavaratalon ja elintarvikemyymälä Ruokapuodin lisäksi Kyläkaupan palveluihin kuuluvat Pihamyymälä, Hotelli OnnenTähti, Karavaanarialue Onnela, erilaiset ravintolat ja kahvilat sekä Liikenneasema OnnenLiekki.

Kyläkauppa tunnetaan lukemattomista tapahtumistaan. Kyläkauppa järjestää tai tarjoaa tilat vuosittain yli sadalle erikokoiselle tapahtumalle. Suurimmat Kyläkaupan omista tapahtumista kulkevat Miljoona-nimen alla.

Lapsiperheiden paratiisi

Kyläkaupalla huolehditaan lasten viihtyvyydestä niin sisällä kuin ulkona. Vanhempien shoppaillessa Tavarapuodissa perheen pienimmät viihtyvät ilmaisella, 80 neliömetrin kokoisella seikkailuradalla. Isommat lapset ja lapsenmieliset aikuiset viihtyvät ilmaisessa Pelimaailmassa nostalgisten arcade-pelien kimpussa. Tavarapuodissa lasten käytössä on myös toinen, hieman pienempi leikkipaikka.

Myös Kyläkaupan piha-alueella riittää tekemistä. Ilmainen, Suomen suurin Muumi-leikkipuisto on avoinna läpi vuoden ja kesäisin Kyläkaupan Minigolf tarjoaa pientä maksua vastaan mukavaa koko perheen puuhaa ostosten lomassa. Kyläkaupan alueella on myös Alavuden kaupungin ylläpitämä skeittiparkki kaikkien vapaassa käytössä.
Lisätietoja lapsiperheiden palveluista Tuurissa löydät tuuri.fi-sivustolta.

ruokapuoti

Hotelli OnnenTähti

Kyläkaupan Hotelli OnnenTähdessä on 43 tyylikkäästi sisustettua huonetta, joissa on erityisesti sinne suunnitellut huonekalut, verhot ja kristallikruunut. Perushuoneetkin ovat sviittitasoisia, mutta niiden lisäksi varattavissa on myös neljä upeaa, hyvin varusteltua sviittiä. Suurin ja loisteliain niistä on 107 m² kokoinen OnnenSviitti. Saunallinen JuhlaSviitti on erityisesti hääparien suosiossa ja kahteen TorniSviittiin mahtuu yöpymään isompikin lapsiperhe. Muutamaan huoneeseen voi majoittua myös lemmikin kanssa.
Varaa huone Hotelli OnnenTähdestä

Karavaanialue Onnela

Kyläkaupan karavaanarialue Onnela on tunnettu ystävällisestä palvelusta, siisteydestä ja erityisesti rauhallisuudestaan yöaikana. Se palkittiin SF-Caravan ry:n vuoden Caravan-alueena 2013.

Idyllisessä paikassa Tuurinjoen rannalla sijaitseva ympärivuotinen noin seitsemän hehtaarin alue tarjoaa kattavat palvelut matkailijoiden käyttöön. Kesäksi 2017 käyttöön saadaan yli 70 uutta sähköpaikkaa, mikä nostaa kokonaislukeman yli 300 paikkaan.

Vuosien varrella Onnelasta on tullut karavaanareiden kestosuosikki, johon palataan kerta toisensa jälkeen Tuurin hyvien ostosmahdollisuuksien ja tapahtumien sekä Onnelan viihtyisän tunnelman houkuttelemana. Vuonna 2016 Onnelassa yövyttiin lähes 70 000 yötä.

Tuuriin on helppo tulla

Tuurin kylä sijaitsee Alavudella Etelä-Pohjanmaalla. Autolla Tuuriin pääsee valtatie 18 pitkin ja Tuurissa on myös VR:n junapysäkki sekä Onnibus -pysäkki.

Lue lisää www.tuuri.fi

Kyläkaupan aluekartta

Takaisin kohteisiin >

Faktaa

Yhteystiedot
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi

Kyläkaupan neuvonta
+358 (0)10 770 7000
neuvonta@tuuri.fi

www.tuuri.fi

tunnus

KeskinenG

KeskinenE

KeskinenB

KeskinenF

KeskinenC

 

Lisää