Lakeudelle.fi

Kuortaneen Urheiluopisto

ranta

Kuortaneen Urheiluopisto on aktiivinen paikka vapaa-ajanviettoon! Meillä voit osallistua ohjatuille kursseille tai varata edullisen majoituksen ja valita loman sisällön itse. Ulkoile, pelaa, ui, keilaa tai soutele Kuortaneenjärvellä. Vaihtoehtoja riittää!

Liikunnan riemua perheen kanssa! Syksyn ja talven ohjelmistossa on monipuolisia lajikokeiluja, lapsi- ja perheleirejä. Omatoimilomallekin riittää mukavaa tekemistä. Urheiluopiston 700 vuodepaikasta löytyy eri vaihtoehtoja ja ravintolat tarjoavat monipuolista ja terveellistä ruokaa joko noutopöydästä tai À la carte -listalta.

Kuortaneen Urheiluopisto sopii tukikohdaksi myös laajemmallekin Etelä-Pohjanmaan kierrokselle. Alle tunnin ajomatkan päässä Kuortaneelta sijaitsevat mm. Huvivaltio PowerPark, Ähtäri Zoo, Keskisen Kyläkauppa ja Duudsonit Activity Park Seinäjoella. Kuortane on keskellä kaikkea – tänne on helppo tulla!

Ohjatut perhekurssit ovat uudistuneet! Eppu–perhekurssit liikuttavat aktiivia lomalaisia koululaisten loma-aikoina. Ohjelmaa aikuisille ja lapsille yhdessä ja erikseen, perheen pienimmät viettävät aikaa Heppu –klubissa ja alle 3 vuotiaille on saatavilla lastenhoitoa. Monipuolinen ohjelma aktivoi liikkumaan ja aikuisille on tarjolla edullinen testipaketti, josta saatu palaute antaa tietoa omasta hyvinvoinnista kotiin viemisiksi. Hellyttävä EPPU–HEPPU seikkailee perheiden kanssa!

Perhekurssien lisäksi on tarjolla tennis-, golf- ja hyvinvointikursseja.

Tervetuloa kokonaiseen liikuntamaailmaan!


Takaisin kohteisiin >

Faktaa

Yhteystiedot
Opistotie 1
63100 Kuortane
+358 (0)6 516 6111 /vaihde
reception@kuortane.com

www.kuortane.com

Jouluinen ala carte 2017 tarjolla loppiaiseen saakka!

kuortaneenurheiluopisto-tunnusMuuta kivaa seudulla:
Poikkea Kauppakeskus Kuurnassa,
golfaa Kuharannassa ja lokoile leppoisasti
"Pohjanmaan rivieralla" Kuortaneen Kirkkorannassa!
kuortaneelle.fi

 

kuortaneenurheiluopisto2
kuortaneenurheiluopisto1
 Eppu -heppu
Eppu -heppu
Lisää