Lakeudelle.fi

Kuortaneen Urheiluopisto

ranta

Kuortaneen Urheiluopisto on aktiivinen paikka vapaa-ajanviettoon! Meillä voit osallistua ohjatuille kursseille tai varata edullisen majoituksen ja valita loman sisällön itse. Ulkoile, pelaa, ui, keilaa tai soutele Kuortaneenjärvellä. Vaihtoehtoja riittää!

Liikunnan riemua perheen kanssa! Syksyn ja talven ohjelmistossa on monipuolisia lajikokeiluja, lapsi- ja perheleirejä. Omatoimilomallekin riittää mukavaa tekemistä. Urheiluopiston 700 vuodepaikasta löytyy eri vaihtoehtoja ja ravintolat tarjoavat monipuolista ja terveellistä ruokaa joko noutopöydästä tai À la carte -listalta.

Kuortaneen Urheiluopisto sopii tukikohdaksi myös laajemmallekin Etelä-Pohjanmaan kierrokselle. Alle tunnin ajomatkan päässä Kuortaneelta sijaitsevat mm. Huvivaltio PowerPark, Ähtäri Zoo, Keskisen Kyläkauppa ja Duudsonit Activity Park Seinäjoella. Kuortane on keskellä kaikkea – tänne on helppo tulla!

Meillä voi lomailla edullisesti myös lomajärjestöjen kautta. Paljon ohjattua toimintaa ja täysihoitoruokailut! Lue lisää kuortane.com !

Kesällä tenniskursseja Olli Rahnaston tiimin vetämänä. Uutuutena suositut lasten liikuntaleirit SportCampit.

Tervetuloa kokonaiseen liikuntamaailmaan!


Takaisin kohteisiin >

Faktaa

Yhteystiedot
Opistotie 1
63100 Kuortane
+358 (0)6 516 6111 /vaihde
reception@kuortane.com

www.kuortane.com

Kuortanelogo
Muuta kivaa seudulla:
Poikkea Kauppakeskus Kuurnassa,
golfaa Kuharannassa ja lokoile leppoisasti
"Pohjanmaan rivieralla" Kuortaneen Kirkkorannassa!
kuortaneelle.fi

 

kuortaneenurheiluopisto2
kuortaneenurheiluopisto1
Kuortane_suppailu
Kuortane_terassi
Lisää