Lakeudelle.fi

Härmän Kylpylä

ha?rma?n-kylpyla?

Kylpylähotelli jossa viihtyy koko perhe!

Keskellä Lakeuksia, vilkkaan valtatien varrella sijaitsee Etelä-Pohjanmaan komein kylpylähotelli, Härmän Kylpylä!

Härmän Kylpylästä löytyy perheen jokaiselle jäsenelle tekemistä: Kylpylän riemut, hemmottelua, liikuntaa, hyvää ruokaa… Ulkoalueelle pääsee koko perhe vaikka pelaamaan Frisbeegolfia. Oikea golfkenttäkin löytyy samasta pihapiiristä: Härmä Golf & Academyn 9-reikäinen kenttä kutsuu pelaamaan uudestaan ja uudestaan. Ja mikäli tuota myyttistä greencardia ei ole hallussa pääsee taitoja kokeilemaan joko rangelle tai Par-3 radalle ihan omatoimisesti.

Hemmotteluhoitoja löytyy niin kosmetologeilta kuin hierojiltakin.

Härmän Kylpylä on myös siitä kiva, että perhehuoneita riittää. Lapset saavat nukkua omassa huoneessa ja vanhemmat omassa.

Nippe Norsun matkassa

Kylpylässä asustava Nippe Norsu on pitänyt huolen siitä, että perheen pienimmätkin huomioidaan. Nipen lempipaikka on VekaraViidakko, jossa voi touhuta vaikka aamusta iltaan. Täysin ilmaisessa touhupaikassa riittää tekemistä alle 7-vuotiaille aina kotileikeistä toiminnallisiin viidakkoseikkailuihin: VekaraViidakosta löytyy mm. pallomeri, liukumäki ja seikkailusilta. Vekaraviidakko on hieno jatko upealle ulkoleikkialueelle, joka on Kauhavan alueen monipuolisin leikkipuisto, tietysti PowerParkin huvipuiston rinnalla!

Kun Nippe-Norsu haluaa askarrella, löytyy Härmän Kylpylästä PuuhaPaja, jossa lapset voi tehdä Nippe-Norsusta ihan oman T-paidan. Siellä voi myös Nippe-Norsun kanssa pitää synttärikestit tai askarrella kaikkea kivaa ihan muuten vaan, vaikkapa rannekorun helmibaarissa.

Ja ravintolasta Nippe-Norsulle löytyy ihan oma nimikkoruokalista! Kesäaikaan totta kai on esillä myös Nippe-Norsun pizzabuffa, jolla jopa Nipen masu täyttyy. Ja jos ei täyty vielä pizzasta niin ainakin jäätelöbuffasta. Syöt niin paljon jätskiä kun haluat koko kesän ja aina viikonloppuisin! Kaikkein pienimmille on lastenruokia varten mikropisteet käytävillä. Se on kätevää!

www.harmankylpyla.fiha?rma?n-tunnus

Takaisin kohteisiin >

Faktaa

Yhteystiedot
Vaasantie 22
62375 Ylihärmä
+358 (0)6 483 1600
myynti@harmankylpyla.fi

www.harmankylpyla.fi

Kylpyläloma_talvi

HärmänKylpylä2

harman-kylpyla1

 

 

Lisää