Lakeudelle.fi

Ähtäri Zoo

Ähtäri Zoo Panda

Siellä luonto kohtaa sinut

Ähtäri Zoo on Suomen ensimmäinen, luonnonmukainen eläinpuisto, joka toivottaa kaikki tervetulleeksi retkelle luonnon ihmeelliseen maailmaan kokemaan iloa ja oivalluksia luonnon ja eläinten parissa!

Ähtärin Zoossa viihtyvät vierailijoiden lisäksi eläimet, joita asuu eläinpuistossa noin 60 eri lajia. Ähtäri Zoo tunnetaan erityisesti karhuista, mutta nähtävillä on myös monia muita jännittäviä havumetsävyöhykkeen lajeja, kuten ahma, susi, ilves sekä erittäin uhanalainen lumileopardi ja takini eli härkägemssi.

Puiston ainutlaatuinen luontopolku kulkee kauniin luonnon keskellä. Matkan varrelta löytyy mukavia nuotiopaikkoja, joissa voi syödä eväitä ja paistaa makkaraa. Reitin varrelta löytyvät myös Kaakkolammen kahvila sekä leikkipaikka ja päärakennuksesta kahvila sekä Zoo myymälä.

Ähtäri Zoo Campingissä leiriydytään upeissa maisemissa Hankaveden rannalla, kivenheiton päässä eläinpuiston sisäänkäynnistä. Leirintäalueella voi majoittua leirimökkeihin sekä isompiin, ympärivuotisiin Hirvi-mökkeihin. Ihan vierestä löytyy myös hotelli Mesikämmen.

Ähtäri Zoon Kotieläintila esittelee maatilan elämää ja eläimiä.

SNOWPANDA HOUSE – POHJOISTEN PANDOJEN KOTI
Ähtäri Zoon Pandatalo, Snowpanda House on näyttävä kokonaisuus. Kiinan metsähallinnon pandakeskuksen huippuasiantuntijat totesivatkin marraskuun 2017 tarkastuksessaan rakennuksen ja ulkotarhat parhaiten toteutetuiksi Kiinan ulkopuolella. Snowpanda House kätkee sisäänsä pandojen katselutilan, jossa pandoja pääsee katsomaan niiden touhutessa sekä ulko- että sisätarhoissa. Pandoille tarkoitettujen tilojen lisäksi Pandatalosta löytyy deli/kahvila, suuri kesäterassi sekä matkamuistomyymälä.

SNOWPANDA DELI & CAFE JA SNOWPANDA SHOP
Pandatalossa vierailijoiden ei tarvitse nähdä nälkää, sillä pandojen katselun jälkeen voi istahtaa Snowpanda Deli & Cafeen nauttimaan esimerkiksi burgerin, pastaa tai salaattia. Kaikki tarjolla olevat tuotteet burgereista vitriinissä myytäviin tuotteisiin on valmistettu paikan päällä. Myös Kotieläintilan kahvion ja Kaakkolammen kahvion tuotteet valmistetaan Pandatalon upouudessa keittiössä. Snowpanda Deli & Cafessa on panostettu takeawayhin ja kaikki tuotteet voi ostaa mukaansa ja nauttia esimerkiksi hotellihuoneessa tai mökissä. Kesäaikaan asiakkaat pääsevät isolle terassille nauttimaan virvokkeiden ja herkkujen lisäksi kauniista järvimaisemista. Terassilta löytyy myös oma kahvipiste, josta saa virvokkeita ja pientä syötävää.

Pandatalon yhteydessä toimii myös Snowpanda Shop -matkamuistomyymälä, josta löytyy kattavan matkamuistovalikoiman lisäksi Pauligin Takeaway Corner.Takaisin kohteisiin >

Faktaa

Yhteystiedot
Karhunkierros 150
63700 Ähtäri
puh. +358 (0)30 62150
info@)ahtarizoo.fi

www.ahtarizoo.fi
ähtärilogo

Lisää