Lakeudelle.fi

Ähtäri Zoo

Ähtäri Zoo Panda

Siellä luonto kohtaa sinut

Ähtäri Zoo on Suomen ensimmäinen, luonnonmukainen eläinpuisto, joka toivottaa kaikki tervetulleeksi retkelle luonnon ihmeelliseen maailmaan kokemaan iloa ja oivalluksia luonnon ja eläinten parissa!

Ähtärin Zoossa viihtyvät vierailijoiden lisäksi eläimet, joita asuu eläinpuistossa noin 60 eri lajia. Ähtäri Zoo tunnetaan erityisesti karhuista, mutta nähtävillä on myös monia muita jännittäviä havumetsävyöhykkeen lajeja, kuten ahma, susi, ilves sekä erittäin uhanalainen lumileopardi ja takini eli härkägemssi.

Puiston ainutlaatuinen luontopolku kulkee kauniin luonnon keskellä. Matkan varrelta löytyy mukavia nuotiopaikkoja, joissa voi syödä eväitä ja paistaa makkaraa. Reitin varrelta löytyvät myös Kaakkolammen kahvila sekä leikkipaikka ja päärakennuksesta kahvila sekä Zoo myymälä.

Ähtäri Zoo Campingissä leiriydytään upeissa maisemissa Hankaveden rannalla, kivenheiton päässä eläinpuiston sisäänkäynnistä. Leirintäalueella voi majoittua Ilves-, Karhu- ja Ahma-leirimökkeihin sekä isompiin, ympärivuotisiin Hirvi-mökkeihin. Ihan vierestä löytyy myös hotelli Mesikämmen.

Ähtäri Zoon uusi Kotieläintila esittelee maatilan elämää ja eläimiä.

Takaisin kohteisiin >

Faktaa

Yhteystiedot
Karhunkierros 150
63700 Ähtäri
+358 (0)6 539 3555
info@)ahtarizoo.fi

www.ahtarizoo.fi
a?hta?ri-tunnus

Lisää